Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt saat ilmaisen toimituksen!

Joskus tarvitaan apuväline, jolla hiukset saa muotoiltua nopeasti, eikä kampauksen tekemiseen kulu liian paljon aikaa. Hiusten muotoilu käy mahdollisimman nopeasti ja yksinkertaisesti, kun sinulla on oikeanlaiset työkalut. Esimerkki kätevästä työkalusta on lämpöharja, jota joskus kutsutaan myös kuumailmaharjaksi. Lämpöharjassa yhdistyy pyöröharja tai tavallinen hiusharja ja kiharrin. Sen ansiosta saat saman tunteen, kuin jos kävisit kampaajalla hiusten föönauksessa.
Täältä löydät lämpöharjat, joiden avulla voit harjata hiukset tavalliseen tapaan ja samalla föönata ne kuiviksi. Näin kauniin ja kestävän kampauksen muotoilu on helppoa. Valikoimassamme on harjoja, joissa on sisäänvedettävät piikit. Niiden ansiosta kiharat säilyttävät muotonsa silloinkin kun suortuva vapautetaan harjasta. Osta lämpöharja verkkokaupasta tai lähimmästä Kicks-myymälästäsi.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331