Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

VIHDOIN TÄÄLLÄ: tämän vuoden adventtikalenterit & lahjapakkaukset! 

Kuinka hiusnaamiota käytetään? Me opastamme sinua!

Toimi näin
Hiusnaamio on hiustenhoitorutiinisi supertähti, joka auttaa tekemään hiuksistasi sileät, hyvinvoivat ja kosteutetut. Mutta miten sitä kannattaa käyttää parhaan tuloksen saavuttamiseksi? KICKS opastaa sinua vaihe vaiheelta!

Miksi hiusnaamiota tulisi käyttää?

Hiusnaamio on nopein ja helpoin tapa tehdä kuivista, vaurioituneista tai kiillottomista hiuksista jälleen hyvinvoivat. Jos käytät säännöllisesti lämpötyökaluja hiusten muotoiluun tai hiuksesi ovat kuivat, voit tehostaa hiusten hyvinvointia naamiolla, joka tekee hiuksistasi jälleen sileät ja kiiltävät. Valitse hiusnaamio hiustyyppisi ja hiustesi tarpeiden mukaan.

Kuinka hiusnaamiota käytetään? Me opastamme sinua vaihe vaiheelta

 • Vaihe 1: Pese hiukset shampoolla
 • Vaihe 2: Levitä hiusnaamio
 • Vaihe 3: Anna vaikuttaa
 • Vaihe 4: Kampaa hiukset läpi
 • Vaihe 5: Huuhtele
 • Vaihe 6: Käytä lopuksi hoitoainetta

1. Pese hiukset shampoolla

Aloita pesemällä hiukset puhtaaksi hiuspohjaan ja pituuksiin kertyneestä liasta ja öljystä. Näin hiukset pystyvät hyödyntämään kaikki naamion sisältämät hoitavat aineet.

2. Levitä hiusnaamio

On aika antaa hiuksille tehokosteutusta! Levitä hiusnaamio hiusten pituuksiin – vältä hiuspohjaa, jos hiusnaamio on koostumukseltaan paksu. Tällainen hiusnaamio voi latistaa hiuksia. Levitä naamio niin, että se peittää kaikki hiukset. Samalla voit antaa hiuspohjalle mukavan hieronnan verenkierron stimuloimiseksi.

3. Anna vaikuttaa

Nyt on aika antaa naamion tehdä taikuuksia hiuksissasi. Anna sen vaikuttaa pakkauksessa ilmoitetun ajan. Joidenkin hiusnaamioiden vaikutusaika on 15 minuuttia, kun taas toisten kohdalla riittää 3 minuuttia.

4. Kampaa hiukset läpi

Kampaamalla hiukset harvapiikkisellä kammalla varmistat, että hiusnaamio jakautuu hiuksiisi tasaisesti. Jos kampaa ei ole käytettävissä, voit käyttää sormiasi.

5. Huuhtele

Kun olet antanut hiusnaamion vaikuttaa riittävän kauan, on aika huuhdella tuote pois vedellä. Käytä mieluiten haaleaa vettä hiusten kulumisen minimoimiseksi.

6. Käytä lopuksi hoitoainetta

Hoitoaine tekee hiuksistasi pehmeämmät, ja hoitoaineen käyttö naamion jälkeen voi tehdä hiuksistasi vielä kiiltävämmät.

Kuinka usein hiusnaamiota tulisi käyttää?

Hiusnaamion käyttötiheys riippuu hiustyypistäsi ja hiustesi laadusta. Jos hiuksesi ovat kuivat tai altistat ne säännöllisesti kulumiselle, käytä hiusnaamiota joka viikko. Jos sen sijaan hiuspohjasi on rasvainen, voit käyttää naamiota säännöllisesti latvoissa, mutta harvemmin hiuspohjassa. Jos sinulla on kiharat hiukset, kannattaa käyttää naamiosta vähintään kerran viikossa, jotta kiharat pysyvät kimmoisina ja joustavina.

Voinko nukkua hiusnaamio päässä?

Jos hiusnaamio on tarkoitettu käytettäväksi yön aikana, vastaus on kyllä. Mutta jos hiusnaamion vaikutusaika on lyhyempi kuin tavallisesti vuoteessa vietettävät tunnit, ei ole mitään hyötyä antaa sen vaikuttaa pidempään. Usein hiukset ovat jo ehtineet imeä ravitsevat ainesosat. Jos käytät proteiineja sisältävää hiusnaamiota, voi olla jopa haitallista jättää se hiuksiin liian pitkäksi aikaa. Tärkeintä on, että käytät hiusnaamiota säännöllisesti – vaikka pakkauksessa ilmoitettu vaikutusaika olisi vain muutama minuutti.

Lue lisää

Lisää volyymia hiuksiin – neljä helppoa vaihetta

Toimi näin
Pohditko, miten saada hiuksiin lisää volyymia ja tuuheutta? Opastamme, miten luot upeaa tuuheutta hiuksiisi ammattilaisten tapaan neljässä yksinkertaisessa vaiheessa. Tuloksena on luonnollisen kauniit hiukset. Yksi parhaista vinkeistämme tuuheuden luomiseen on kuivashampoon käyttö.

Mikä hiustyyppi sinulla on?

Asiantuntijavinkki
Monet tekijät vaikuttavat siihen, miltä hiukset näyttävät. Kasvojen muoto, elämäntyyli sekä hiustyyppi ja -laatu ovat muutamia niistä. Löydä omalle hiustyypillesi parhaiten sopivat tuotteet avullamme.

Viisi syytä, miksi rakastaa kuivashampoota

Asiantuntijavinkki
Kuivashampoo on monikäyttöinen hiustuote: sen käyttäminen säästää aikaa, tuo hiuksiin lisää volyymia ja rakennetta, raikastaa ja joskus jopa sävyttää hiuksia. Tässä vinkkimme, miten saat kaiken hyödyn irti kuivasampoostasi!

Kohenna hiustesi kuntoa! Parhaat vinkit Lernberger Stafsingilta

Haastattelu
Ovat hiuksesi kiillottomat ja hauraat pitkän talven jäljiltä? Huippukampaajat Patrik Lernberger ja Mattias Stafsing jakavat parhaat vinkkinsä näyttävien laineiden luomiseen ja terveen hiuspohjan ylläpitoon.

Terveet ja upeat kesähiukset

Toimi näin
Auringosta, tuulesta ja vedestä on ihana nauttia – mutta ne rasittavat hiuksia. Näin saat hiuksesi pysymään hyvännäköisinä, suojattuina ja hoidettuina koko kesän.

Video: kesäinen lettikampaus

Toimi näin
KICKSin kauneusekspertit Mikaela ja Cassandra opastavat videolla askel askeleelta, miten tehdä rento, kesäinen lettikampaus. Kampaus sopii täydellisesti niin juhannukseen, festareille kuin kesän muihinkin juhliin.

Hiusten uusi paras kaveri: Budgie!

Trendi
Budgie on uusi hiustenhoito- ja muotoilutuotemerkki, joka on saatavana ainoastaan KICKSiltä. Merkin nimi ja keltainen väri tulevat undulaateilta. Myös niistä jokaisella on uniikki tyyli ja oma persoonallisuus – aivan kuten meillä kaikilla.

Budgie-kuivashampoot

Trendi
Kuivashampoo on yksi tämän hetken suosituimmista hiustuotteista. Kuivashampoo tekee hiuksista vastapestyn tuntuiset shampoopesujen välissä, mutta antaa myös kampaukselle volyymia ja runsautta. Budgien valikoimaan kuuluu neljä eri tarkoituksiin kehitettyä kuivashampoota, jotka sopivat eri hiustyypeille. Käymme tässä läpi eri vaihtoehdot!

Näin käytät KICKS Beautyn isoa hiuspinniä

Toimi näin
Näyttävä isompikokoinen hiuspinni, joka pitää hiukset paikallaan. Voidaan käyttää monien kampausten luomiseen.
Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!
Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.
Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331