Näin loihdit pilkulliset pääsiäiskynnet 5 minuutissa - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

SALE! Nyt voit löytää uusia suosikkeja 70% alennushintaan!

Näin loihdit pilkulliset pastellinsävyiset pääsiäiskynnet

Haluatko leikkisän ja keväisen manikyyrin? Juuri ennen pääsiäistä kilpaa ensimmäisten valkovuokkojen kanssa kaikkialla alkaa näkyä keväisiä pastellisävyjä. Nyt kerromme, kuinka loihdit nopeasti ja helposti tyylikkäät pääsiäiskynnet, jotka muistuttavat pieniä suloisia karkkimunia.
1
Jaa

Pääsiäiskynnet 5 minuutissa

Käytimme manikyyrimme luomiseen kolmea sävyä Atelier Rougen uudesta Say I Do 2024 Collection -hääkokoelmasta – ja lisäksi näppärää hiusneulaniksiä!

Tee näin:

 • VAIHE 1: Levitä haluamaasi pastellinsävyistä kynsilakkaa puhtaille ja kuiville kynsille. Maalaa koko kynsi ja levitä lakkaa yksi tai kaksi kerrosta riippuen siitä, kuinka peittävän tuloksen haluat.
  Me käytimme klassista vaaleanpunaista Atelier Rouge Bridesmaids -sävyä.

 • VAIHE 2: Odota, kunnes lakka on kovettunut kunnolla, ja jatka lakkaamista sitten seuraavalla pastellisävyllä: Käytä tavallisen hiusneulan pyöreää reunaa ja kasta se kynsilakkaan. Paina sillä kynsiä varovasti ja luo pyöreitä pisteitä. Mitä enemmän lakkaa hiusneulassa on, sitä suurempia pisteitä saat, joten aloita varovasti – on helpompi luoda pisteet vähitellen kuin poistaa liiallinen lakka, jos pisteistä tulee liian suuria. Tee pisteitä joka toiselle kynnelle.
  Me käytimme vauvansinistä sävyä Atelier Rouge Something Blue.

 • VAIHE 3: Vaihda nyt väriä uudelleen ja jatka samalla tavalla jäljellä olevien kynsien koristelua. Käytä uutta hiusneulaa, jotta värit eivät sekoitu toisiinsa, ja varo vahingossa koskettamasta märkiä kohtia. Ta-daa! Nyt sinulla on kolmessa eri pastellisävyssä hehkuvat pilkulliset pääsiäiskynnet, jotka sopivat kaikkiin kevään juhliin! Voit viimeistellä manikyyrin päällyslakalla, joka pidentää sen kestoa.
  Me käytimme keväisen vaaleanvihreää Atelier Rouge Maid Of Honor -sävyä.

Näitä tuotteita käytimme

1
Jaa
Karin Widén, Kauneustoimittaja

Karin on yksi KICKSin kauneusasiantuntijoista, joka kirjoittaa inspiraatioartikkelimme sekä neuvoo parhaiden tuotteiden löytämisessä. Toimittajana ja meikkitaiteilijana hänellä on monen vuoden kokemus muun muassa kauneustoimittajana, beautybloggaajana sekä kauneusalan yritysten copywriterinä. Karinin intohimoihin kuuluu kaikki ihonhoitoon ja K-beautyyn liittyvä. Hän päättää mielellään iltansa 10 askeleen ihonhoitorutiinilla!

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti