Opas: Näin teet smokey eyes -meikin 5 vaiheella - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Toivotamme tervetulleeksi ProSkin by Skincity:n! Tutustu uuteen ammattilaislaatuisen ihonhoidon valikoimaamme täällä.

Opas: Näin teet smokey eyes -meikin 5 vaiheella

Klassiset smokey eyes -silmät ovat yksi suosituimmista ja halutuimmista meikkilookeista, mutta tiedätkö tarkkaan, millä tekniikalla ne tehdään? Nyt kerromme, kuinka luot helposti savuiset smokey eyes -silmät – vain viidellä vaiheella!
2
Jaa

Näin luot savuisen silmämeikin

Vaihe 1 – Pohjusta primerilla

Aloita levittämällä silmämeikin pohjustusainetta koko silmäluomelle. Urban Decayn suosittu Eyeshadow Primer Potion on todellinen luottotuote, joka tekee luomiväristäsi intensiivisemmän, tasaisemman ja pitkäkestoisemman ja estää sitä kerääntymästä hienoihin juonteisiin.

 

Vaihe 2 – Rajaa silmät

Suosittu niksi meikkitaiteilijoiden keskuudessa on aloittaa smokey eyes -meikin tekeminen voidemaisella mustalla kajalkynällä ennen luomivärin levittämistä. Rajaa silmät todella läheltä sekä ylä- että alaripsiä ja tee myös silmien sisärajaukset niin sanottuun ”vesirajaan”, sillä juuri se on yleensä smokey eyes -meikin olennaisin elementti. IsaDoran Intense Eyeliner on pehmeä ja voidemainen kynä, joka on helppo levittää. Lisäksi se on vedenkestävä ja saa meikin pysymään todella hyvin. Voit häivyttää rajausten reunat luomivärisiveltimellä.

Vaihe 3 – Lisää väri

Sivele nyt erittäin voimakaspigmenttistä luomiväriä rajausten päälle mieluiten heti siinä vaiheessa, kun rajaukset ovat vielä kosteat. Levitä luomiväriä myös ulommas silmäluomille ja alaripsien tyveen. Levitä luomiväriä liikkuvalle luomelle luomivaon alaosaan asti, ei kuitenkaan liian korkealle. Levitä väriä suhteellisen paksuna kerroksena ja tee siitä tummempi lähimpänä silmiä. Morphen paletilla on helppo sekoittaa useita sävyjä: voit käyttää mustaa tai tummanruskeaa väriä lähimpänä ripsiä ja vaihtaa hieman vaaleampiin ruskean tai harmaan sävyihin ulompana.

Vaihe 4 – Varjosta savuinen look

Muistuttaako meikkisi vielä tässä vaiheessa pelästynyttä pesukarhua? Se kuuluu asiaan, sillä olet nyt saavuttanut vaiheen, joka arveluttaa useimpia meikkaajia! Itse asiassa smokey eyes -ilme ei näytä ensin kovin kauniilta, mutta tämän vaiheen jälkeen lopputulos kyllä paranee. Kaikkein tärkeintä on häivyttää meikki todella huolellisesti puhtaalla luomivärisiveltimellä. Tämä FLAERin pörröinen ja ilmava häivytyssivellin on täydellinen luomivärien yhdistämiseen ja häivyttämiseen!

Vaihe 5 – Viimeistele ripsivärillä

Kun olet häivyttänyt luomivärin utuisen kauniisti luomille ja luonut ihanan savuisen lookin, on aika levittää ripsiin reilusti ripsiväriä. Tässä kohtaa ei ole syytä arkailla! Valitse musta ripsiväri, jolla saat ripsiin runsaasti volyymia. Sellainen on esimerkiksi tämä Lancômen bestseller-maskara, joka tuuheuttaa voimakkaasti ja tekee ripsistä upean mustat. Levitä ripsiväriä runsaasti siten, että ripsistäsi tulee todella näyttävät.

Asiantuntijan vinkki! Smokey eyes -meikki voi hieman varista ja jättää iholle tummia läiskiä. Kokeile sen vuoksi tehdä silmämeikki ensin ja luo meikkipohja vasta sen jälkeen.

2
Jaa
Karin Widén, Kauneustoimittaja

Karin on yksi KICKSin kauneusasiantuntijoista, joka kirjoittaa inspiraatioartikkelimme sekä neuvoo parhaiden tuotteiden löytämisessä. Toimittajana ja meikkitaiteilijana hänellä on monen vuoden kokemus muun muassa kauneustoimittajana, beautybloggaajana sekä kauneusalan yritysten copywriterinä. Karinin intohimoihin kuuluu kaikki ihonhoitoon ja K-beautyyn liittyvä. Hän päättää mielellään iltansa 10 askeleen ihonhoitorutiinilla!

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiraatio/how-to-s/opas-nain-teet-smokey-eyes--meikin-5-vaiheella

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti