Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

How to: Helppo manikyyri raidalla

Upeat kynsikoristelut näyttävät haastavammilta kuin ovatkaan! KICKS-meikkitaiteilija Åsa näyttää – vaihe vaiheelta – miten voit luoda trendikkään manikyyrin raidalla.

Vaihe 1 – Muotoile kynnet

Luo kynsiin kaunis pituus ja muoto lasiviilalla, joka muotoilee kynnet hellävaraisesti ja nopeasti. Käytä pyöreää, suippokärkistä viilaa, jolla ulotut kaikkialle. Pyöreä viila sopii erinomaisesti myös kynsinauhojen hellävaraiseen viilaamiseen.

Vaihe 2 – Pohjusta aluslakalla

Levitä kynsiin aluslakka, joka suojaa kynsiä värjäytymiseltä, vahvistaa kynsiä ja antaa hyvän pohjan kynsilakalle. Aluslakan ansiosta kynsilakasta tulee tasaisempi ja se pysyy paremmin paikallaan.

Vaihe 3 – Kiinnitä kynsiteippi

Muotoile kynsiin tuleva raitakuvio kynsiteipillä. Kiinnitä ne vaaka- tai pystysuuntaan tai vaikkapa vinoittain! Varmista, että teippi on tiiviisti kynsiä vasten.

Vaihe 4 – Lakkaa kynnet

Lakkaa kynnet haluamallasi kynsilakalla. Levitä tarvittaessa kaksi kerrosta, jotta saat aikaan peittävän värin. Aloita lakkaaminen siveltimellä kynsinauhan vierestä ja vedä pitkiä, nopeita vetoja ylöspäin. Näin saat reunoista tasaisemmat. Mitä tasaisempi kynsinauhan viereinen reuna on, sitä ammattimaisemmalta lakkaus näyttää. 

Vaihe 5 – Poista teippi

Poista kynsiteippi ennen kynsilakan kuivumista. Vedä suoraan ylöspäin, jotta raidoista tulee tasaiset ja kauniit. Jos vedät teipin pois vasta sitten, kun kynsilakka on kuivunut, kauniiden raitojen aikaansaaminen on vaikeaa.

Vaihe 6 – Anna kuivua

Odota, että kynsilakka on täysin kuiva, jotta päällyslakka ei sotke raitoja.

Vaihe 7 – Levitä päällyslakka

Levitä kynsiin yksi kerros päällyslakkaa, joka antaa kiiltoa ja saa kynsilakan kestämään pidempään. Päällyslakka kannattaa levittää niin, että sitä päätyy hieman myös kynnen alle. Tämä suojaa kynnen kärkeä, josta lakka yleensä irtoaa ensin. Näin saat kynsilakan kestämään vielä pidempään.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331