Kattava opas: Föönaa hiukset kuumailmaharjalla – KICKS - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

KICKS kertoo, kuinka föönaat hiuksesi kuumailmaharjalla

Jos haluat hiuksiisi ihanaa volyymia, kauniit kiharat tai kiiltoa ilman pörröisyyttä, lisää kuumailmaharja hiustesi muotoilurutiiniin. KICKS opastaa vaihe vaiheelta, kuinka föönaat hiuksesi kuumailmaharjalla!
Jaa

Miksi minun pitäisi käyttää kuumailmaharjaa?

Jos haluat hiuksiisi täyteläistä volyymia, ihanat kiharat tai ylellistä kiiltoa tai tunteen salongissa ammattimaisesti muotoilluista hiuksista, kuumailmaharja on loistava ja monikäyttöinen muotoilutuote.
Kuumailmaharja on harja, jolla voi sekä kuivata että muotoilla hiukset ja luoda niihin volyymia tai kiharoita. Kuumailmaharjalla voit muotoilla hiuksista suoremmat tai luoda kauniin laineikkaan kampauksen, saada hiuksiin kestävää runsautta hiusten juurista alkaen ja pehmentää karkeat ja pörröiset hiukset. Ja tässä oli vain muutama esimerkki kuumailmaharjan ominaisuuksista! Kuumailmaharjoja on saatavana sekä suurempia että pienempiä, samoin kuin harjoja, jotka ovat litteitä tai toimivat pyörivillä liikkeillä. KICKSiltä löydät laajan valikoiman erilaisia kuumailmaharjoja. Jos haluat saada hiuksiisi vielä lisää runsautta, löydät meiltä myös runsaasti erilaisia muita tuuheuttavia hiusten muotoiluvälineitä, kuten föönejä ja hiustenkuivaaja, kihartimia ja lämpöharjoja. Tule ostamaan tuuheuttavat hiusten muotoiluvälineet lähimmästä KICKS-myymälästäsi tai verkkokaupastamme!

Tuleeko kuumailmaharjaa käyttää märkiin vai kuiviin hiuksiin?

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi kuumailmaharjaa tulisi käyttää pyyhekuivattuihin ja kosteisiin hiuksiin. Kosteita hiuksia on helpompi muotoilla kuin kuivia, ja lisäksi kuuman ilman puhaltaminen kuiviin hiuksiin voi aiheuttaa hiusten kuivumista ja vaurioitumista. Muista myös levittää hiuksiisi lämpösuojaa, ennen muotoilua kuumailmaharjalla.

Mitä eroa on kuumailmaharjalla ja lämpöharjalla?

Niillä on hyvin samankaltaisilla nimet, minkä vuoksi ne on helppo sekoittaa keskenään. Poikkeuksiakin on, mutta lämpöharjaa käytetään yleensä kuiviin hiuksiin, koska se ei puhalla ilmaa, vaan muotoilee vain lämmöllä. Kuumailmaharjaa taas kannattaa ja tulee käyttää kosteisiin hiuksiin, sillä se sekä kuivattaa hiuksia puhaltamalla lämmintä ilmaa että luo samalla volyymia.

Näin föönaat hiukset kuumailmaharjalla

Kuumailmaharjalla voit saada hiuksiin lisää tuuheutta, muotoilla kiharoita ja tehdä hiuksista kauniin kiiltävät.

Vaihe 1: Föönaa hiukset lähes kokonaan kuiviksi

Kuumailmaharja toimii parhaiten hiuksiin, jotka ovat 80-90 prosenttia kuivat, joten föönaa hiukset ensin tavallisella hiustenkuivaajalla. Voit toki aloittaa muotoilun myös märkiin hiuksiin, mutta varaudu siihen, että kestää kauemmin saada ne täysin kuiviksi kuumailmaharjalla verrattuna hiustenkuivaajaan. Muista levittää lämpösuojaa hiuksiin ennen käsittelyä, jotta hiukset eivät altistu tarpeettomalle kulumiselle.

Vaihe 2: Jaa hiuksesi osiin

Jaa hiuksesi osiin. Jos sinulla on ohuet tai lyhyemmät hiukset, hiusten jakaminen kahteen tai neljään osioon riittää. Jos hiuksesi ovat pidemmät tai paksummat, ne kannattaa jakaa kuuteen tai kahdeksaan osioon. Aloita hiusten muotoilu aina hiuspohjasta ja työskentele ulospäin latvoja kohti. Varmista myös, että hiusten juuret ovat täysin kuivat, ennen kuin aloitat seuraavan hiusosion työstämisen.

Vaihe 3: Luo haluamasi look

Vedä kuumailmaharjaa hitaasti hiusten läpi tyvestä latvaan luodaksesi ammattimaisen ja kiiltävän vaikutelman. Haluatko luoda lisää volyymia? Nosta jokainen hiusosio ylös päälaelta työskennellessäsi kuumailmaharjalla. Haluatko tehdä aaltoja tai kiharoita hiuksiisi? Taivuta kuumailmaharjaa edestakaisin tai pyöritä sitä kokonaan ympäri saadaksesi hiuksiin haluamasi muodon. Kokeile rohkeasti eri tapoja!

Suositut muotoilutyökalut

Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024