Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Pehmeät syyskädet: näin manikyyri onnistuu helposti kotioloissa

Kaikkihan me haluamme kauniit ja huolitellut kädet ja kynnet, mutta syksyn tullen on tavallista, että kädet kaipaavat hieman enemmän hoitoa ja huomiota. Aina ei vain ole aikaa tai varaa käydä kauneushoitolassa. Onneksi on kicks.fi! Meillä on kaikki mitä tarvitset oman manikyyrin tekemiseen. Tutustu vaiheittaisiin ohjeisiin ja pian sinullakin on kauniit kädet ja kynnet valmiina syksyn koitoksiin.

Vaihe 1: Kuori ja hoida

Näytä lisää

Ensimmäiseksi täytyy varmistaa, että iho on puhdas ja sileä. Aivan kuten kasvotkin, myös kädet kaipaavat kuorimista silloin tällöin. Käsikuorinta auttaa poistamaan likaa ja kuolleita ihosoluja. Se tekee ihosta heleän ja pehmeän. Huolehdi myös kynsinauhoista ja käsittele ne kuorivalla tuotteella, niin kynnet kasvavat nopeammin ja kynsinauhat näyttävät siistimmiltä.  

Vaihe 2: Kosteuta syvältä

Lue lisää

Kun olet kuorinut pois vanhat epäpuhtaudet, on aika kosteuttaa kädet. Se on erittäin tärkeä vaihe. Ilman kosteutusta käsistä ei tule pehmeitä syvältä, vaan ne voivat kuivua taas nopeasti. Panosta käsinaamioon tai täyteläiseen ja tehokkaaseen käsivoiteeseen, jonka voi antaa vaikuttaa hieman kauemmin. Älä unohda kynsinauhoja, sillä nekin tarvitsevat kosteutusta. Mitä paremmin kynsinauhat voivat, sitä paremman tuloksen saat kun lakkaat kynsiäsi. 

Vaihe 3: Pidä voide aina ulottuvilla!

Lue lisää

Yksi parhaista ja yksinkertaisimmista kikoista syksyllä on pitää matkakokoista käsivoidetta aina mukana minne menetkin. Kauniiden, sileiden ja pehmeiden käsien salaisuus on säännöllinen kosteutus. Se on erityisen tärkeää säiden kylmetessä, kun kämmenselkiin ilmestyy kuivia kohtia tai rystysiin halkeamia. Käsivoiteen olisi hyvä sisältää hoitavia aineita, jotta se hoitaa sekä heti että pitkäkestoisesti. 

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331