Vaihe vaiheelta: Näin teet geelilakkauksen kotona – KICKS - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Tee geelilakkaus kotona: Vaiheittainen opas!

Oletko jo kokeillut geelilakkaa eli näyttävää lakkausta, joka antaa kynsillesi upean kiillon ja myös kestää useita viikkoja? KICKSin ohjeiden avulla loihdit trendikkään ja kestävän manikyyrin geelilakalla aivan itse.
Jaa

Millainen on geelilakalla tehtävä manikyyri?

Ero tavallisen manikyyrin ja geelilakalla tehtävän manikyyrin välillä on se, että geelimanikyyri tehdään erityisellä geelilakalla, joka on paksumpaa kuin tavallinen kynsilakka. Geelikynsilakka ei myöskään kuivu itsestään, vaan se on kovetettava UV-lampun alla. Geelimanikyyrin etuna on se, että se kestää paremmin kulutusta ja säilyy kauniina huomattavasti pidempään kuin tavallisella kynsilakalla tehty manikyyri. Todella hyvä geelimanikyyri, joka on levitetty ja kovetettu useassa vaiheessa, voi kestää neljästä viiteen viikkoa. Lähimmästä KICKSin myymälästä ja verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotteita, joilla teet geelimanikyyrin kotona. Tarjoamme myös runsaasti muita kynsituotteita, kuten kynsilakkoja, kynsiviiloja, kynsilakanpoistoaineita ja kynsienhoitotuotteita. Tule ostoksille lähimpään KICKS-myymälääsi tai verkkokauppaamme!

Vaihe 1: Viilaa

Kauniin manikyyrin perusta ovat hyvin muotoillut kynnet – niin myös geelilakkauksessa. Työnnä ensin kynsinauhoja varovasti kynsinauhatikulla taaksepäin ja muotoile sitten kynsiisi haluamasi muoto kynsiviilan avulla.

Vaihe 2: Puhdista

Geelilakalla tehty manikyyri pysyy ja kestää paremmin ja saat tasaisemman lopputuloksen, jos kynsissä ei ole vanhoja kynsilakkajäämiä ja muuta likaa. Poista lika sen vuoksi ensin kynsilakanpoistoaineella ja pese kätesi sen jälkeen saippualla ja vedellä. Kuivaa kätesi pehmeällä froteepyyhkeellä.

Vaihe 3: Aluslakka

Manikyyriin kannattaa ehdottomasti sisällyttää aluslakka, sillä se luo kynsiisi suojakerroksen, jonka ansiosta saat niihin kauniin kiillon ja sileämmän pinnan. Lakkaa kynnet kolmella vedolla: aloita kynnen keskeltä ja levitä sitten lakka kynnen oikealle ja vasemmalle puolelle.

Vaihe 4: Lamppu

Suuri ero tavallisen manikyyrin ja geelilakkaukseen vaadittavan manikyyrin välillä on UV-lamppu, jota tarvitaan, jotta geelilakka kuivuu nopeasti ja jonka ansiosta myös lopputuloksesta tulee kestävämpi ja vahvempi. Jokaisen geelilakkaukseen kuuluvan manikyyrin vaiheen jälkeen on sen vuoksi tärkeää, että asetat kynnet UV-lampun alle kuivataksesi ja kovettaaksesi geelimanikyyrisi. Aluslakan jälkeen on siis aika käyttää UV-lamppua.

Vaihe 5: Lakkaus

Nyt on aika lakata kynnet haluamallasi sävyllä. Kuten aluslakankin osalta, hyvä ammattilaisvinkki on lakata kynnet aina kolmella vedolla. Aloita kynnen keskeltä ja levitä sitten lakka kynnen oikealle ja vasemmalle puolelle. Anna lakan kuivua UV-lampussa. Jos haluat tasaisemman värin, voit lakata vielä toisen kerroksen ja kovettaa sen jälleen UV-lampulla. Vinkki! Jos haluat lakan kestävän vieläkin paremmin, levitä lakkaa hieman myös kynsien yläosaan lakatessasi toista kerrosta.

Vaihe 6: Pisteet tai kuviot

Jos haluat lisätä manikyyriisi kuvioita tai pirteitä pisteitä, nyt on aika tehdä se. Voit maalata haluamasi kuviot tai lisätä manikyyriin pisteitä terävän manikyyritikun (orange stick) avulla. Muista kovettaa lakka UV-lampulla.

Vaihe 7: Päällyslakka

Päällyslakka suojaa geelilakalla luomaasi manikyyriä kulumiselta ja parantaa samalla sen kestävyyttä antaen sille kauniin kiillon. Maalaa lakka kolmella vedolla, aivan kuten aiemminkin, ja viimeistele manikyyrisi UV-lampulla. Tuntuvatko kyntesi hieman tahmeilta? Viimeistele käsittely puhdistusaineella, joka antaa niille myös hieman lisää kiiltoa.

Vaihe 8: Geelilakan poistaminen

Oletko kyllästynyt geelilakkaasi ja haluat poistaa sen? Vaikka haluaisit ehkä kuoria lakkasi pois, älä tee niin, sillä se voi vahingoittaa kynsiäsi ja saada ne kuivumaan ja herkistymään. Tarvitset asetonia sisältävän kynsilakanpoistoaineen, vanulappuja tai puuvillasta valmistettuja puhdistustyynyjä sekä alumiinifoliota. Kostuta jokainen puuvillatyyny tai vanulappu asetonia sisältävällä kynsilakanpoistoaineella, aseta yksi lappu jokaiselle kynnelle ja upota ne sitten alumiinipakkaukseen. Anna vaikuttaa 10–30 minuuttia. Poista sitten geelilakka varovasti. Koska asetoni kuivattaa kynsiä ja ihoa, viimeistele käsittely käyttämällä pehmittävää kynsinauhaöljyä ja kosteuttavaa käsivoidetta.

Suosittelemiamme tuotteita

Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024