Vaihe vaiheelta: Upea juhlakampaus vanhojentansseihin - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Upea vanhojentanssikampaus: Näin luot kauniin kampauksen vanhojentansseihin

Kun vihdoinkin on vanhojentanssien aika, on tärkeää, että myös kampauksesi on juhlava ja tanssinkestävä. KICKS auttaa sinua luomaan täydellisen kampauksen vanhojentansseihin. Ja mikä parasta, voit tehdä sen helposti itse!
Jaa

Vaihe 1: Volyymia ja tekstuuria kampaukseen

Kampauksesi kestää paremmin, jos hiustesi pinta on karhea, toisin kuin jos hiuksesi ovat pehmeät ja sileäpintaiset. Aloita suihkuttamalla tuuheuttavaa ja tekstuuria antavaa kuivashampoota kaikkialle hiuksiisi. Nostele hiuksiasi, jotta saat suihkutettua kuivashampoota kaikkialle, ja hiero shampoota huolellisesti hiuksiin. Käsittele hiukset osio kerrallaan, niin saat helpommin tasaisen lopputuloksen.

Käyttämämme tuotteet:
BUDGIE The Charcoal Dry Shampoo

Vaihe 2: Tee poninhäntä

Kerää kaikki hiukset poninhännälle niskaan. Voit halutessasi jättää kaksi hiussuortuvaa kehystämään kasvoja. Kiinnitä hiukset niskan takaosaan hiuslenkillä. Kohota hiuksia päälaelta hieman tupeeraamalla saadaksesi kampaukseen enemmän volyymia. Vedä sitten hiuslenkkiä hieman alaspäin poninhännässä siten, että saat lenkin alemmas. Tee hiuksiin tasainen ja avoin jakaus sormien avulla ja vedä sitten poninhäntä yläkautta alas aukon läpi. Jaa hiukset kahteen osaan kummallekin olkapäälle, ja vedä hiuksia kevyesti niin, että poninhännästä tulee hieman tiukempi.

Vaihe 3: Kierrä. rullaa & kiinnitä

Kierrä kahta hiusosiota niin, että ne muodostavat punoksen. Voit tupeerata hiuksiasi kiertäessäsi niitä punokselle. Näin saat valmiin kampauksesi näyttämään täyteläisemmältä ja runsaammalta. Sido kierretyt hiukset varovasti kiinni läpinäkyvällä hiuslenkillä punoksen alapäästä, mutta varo päästämästä irti hiuksista. Pyöritä sitten kierrettyjä hiuksia kiinnitetyn alaosan ympärille pyöreäksi löysäksi nutturaksi. Kiinnitä hiukset hiuslenkillä.

Nyt on aika varmistaa, että kampauksesi kestää koko illan. Kiinnitä kampauksesi kauttaaltaan pitkillä hiusneuloilla siten, että hiukset pysyvät paikoillaan. Voit kohottaa hiuksia varovasti pään yläosasta, jotta saat kampaukseen hieman enemmän runsautta. Kiinnitä lopuksi kampauksesi voimakkaalla hiuslakalla. Suihkuta lakkaa kevyesti noin 15–20 senttimetrin etäisyydeltä, jotta se levittyy koko kampaukseen latistamatta tai tahmaamatta hiuksia. Paikoillanne, valmiit... vanhojentanssit!

Käyttämämme tuotteet:
KICKS Beauty Hair Pin Black
Redken Pure Force 20 Fixing Spray

Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331