Olaplex – mikä se on ja miten sitä käytetään? - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Vaurioituneet hiukset? Näin korjaat ne Olaplexin kehutulla hoidolla

Anna vaurioituneille hiuksille molekyylirakkautta Olaplexin kehutulla kotihoidolla. Kerromme kaiken olennaisen Olaplexista ja siitä, miten tuotteet auttavat palauttamaan hiusten entisen kiillon.
1
Jaa

Hiuksemme altistuvat päivittäin monenlaiselle kulumiselle. Voimakas auringonsäteily, lämpimät muotoilutuotteet, kemialliset käsittelyt ja niinkin arkipäiväinen asia kuin hiustenharjaus voivat tehdä hiuksista sekä hauraat että vaurioituneet. Haaroittuneiden latvojen ja kuivien ja vaurioituneiden hiusten korjaamiseen on kehitetty hiustenhoitojärjestelmä nimeltä Olaplex. Kampaajat ympäri maailman ylistävät Olaplex-tuotteita, ja ne ovat auttaneet julkkiksia, kuten Kylie Jenneriä, muuttamaan tummat hiukset vaaleiksi ilman hiustenlähtöä. Olaplexin kehutuilla tuotteilla saat takaisin hiusten entisen kiillon ja vahvuuden. Me kerromme, miten saavutat tuotteilla parhaat tulokset.

Mikä Olaplex on?

Olaplex on vaurioituneille hiuksille tarkoitettu kolmivaiheinen hoito, joka korjaa hiuksia sisältä- ja ulkoapäin. Aluksi Olaplex-hoitoja tehtiin vain kampaamoissa, mutta myöhemmin Olaplex toi markkinoille korjaavia tuotteita, jotka sopivat myös kotikäyttöön. Olaplex-tuotesarjassa on kuusi tuotetta, jotka vaikuttavat yksittäin tehden hiuksista terveemmät, vahvemmat ja ulkoisia rasituksia paremmin kestävät. KICKSillä on laaja valikoima Olaplex-tuotteita sekä verkossa että myymälöissä.

Mitä Olaplex-tuotteet sisältävät?

Olaplex-tuotteet sisältävät patentoituja aktiivisia ainesosia, jotka korjaavat vaurioituneita hiuksia syvältä. Eri tuotteissa on erilainen sisältö, mutta lähes kaikkien Olaplex-tuotteiden tärkein ainesosa on Bis-Aminopropyl Diglycol Dimanleate ‑molekyyli. Molekyyli yhdistää tuhannet erilaiset rikkisidokset, joista hiukset muodostuvat. Nämä rikkisidokset katkeavat, kun hiukset altistuvat kulumiselle. Molekyyli korjaa jokaisen yksittäisen hiuksen rikkisidokset.

Miten Olaplexia käytetään? Opastamme sinua vaihe vaiheelta.

Olaplexin kotikäyttöön tarkoitetun tuotevalikoiman tähdet ovat Olaplex No.3 Hair Perfector ja Olaplex No.0 Intensive Bond Building Treatment. Tämä kaksivaiheinen hoito korjaa hiuksia syvältä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi kannattaa kuitenkin käyttää kaikkia Olaplex-sarjan tuotteita, koska ne tehostavat toisiaan.

1. Käytä Olaplex No.0 -tuotetta

Aloita hoito levittämällä Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatmentia kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Se valmistelee hiukset myöhempiä tuotteita varten. Varmista, että hiukset kostuvat kauttaaltaan, ja anna sitten vaikuttaa 10 minuuttia. Älä huuhtele!

2. Levitä Olaplex No.3 -tuotetta

Levitä seuraavaksi Olaplex No. 3 Hair Perfectoria tyvestä latvoihin asti. Anna tuotteen vaikuttaa yhdessä No.0:n kanssa toiset 10 minuuttia. Kun vaikutusaika on kulunut, huuhtele hiukset huolellisesti ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

3. Pese hiukset shampoolla

Kun olet huuhdellut tuotteet pois hiuksista, on aika pestä hiukset shampoolla. Käytä mieluiten Olaplex Bond Maintenance Shampoota, joka palauttaa hiusten vahvuuden ja kosteustasapainon.

4. Käytä lopuksi hoitoainetta

Viimeistele hoito levittämällä Olaplex Bond Maintenance Conditioner -hoitoainetta, joka poistaa pörröisyyttä ja tekee hiuksista pehmeät.

Kuinka usein hiuksia pitäisi hoitaa Olaplex-tuotteilla?

Olaplex-tuotteiden käyttötiheyteen vaikuttaa hiustyyppisi ja ennen kaikkea se, kuinka vaurioituneet hiuksesi ovat. Jos käytät päivittäin muotoiluvälineitä, kuten suoristusrautaa tai kiharrinta, tai vaalennat hiuksiasi kampaajalla, sinun kannattaa hoitaa hiuksia Olaplexilla kerran viikossa. Jos hiuksesi altistuvat normaalille kulumiselle, voit käyttää Olaplexin kaksivaiheista hoitoa kahden viikon välein. Olaplexin sampoota ja hoitoainetta voit käyttää säännöllisesti, sillä ne vahvistavat hiuksia ja pitävät ne terveinä. Sama koskee Olaplexin pehmentävää öljyä, joka lisäksi suojaa hiuksia kuumuudelta.

Onko Olaplex hyvä?

Olaplex on yksi kauneusmaailman arvostetuimmista hoidoista vaurioituneiden hiusten korjaamiseen. Kampaajat ja hiusstylistit käyttävät Olaplexia kihartaessaan, värjätessään ja vaalentaessaan asiakkaidensa hiuksia minimoidakseen hiuksille aiheutuvan vahingon. Olaplex-kotihoito on saanut kiitosta kuluttajilta. Täällä voit tutustua hyviin arvosteluihin, joita tuotteet ovat saaneet kicks.se-sivustolla.

1
Jaa

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331