Therése Hallberg - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

−20% yli 60 euron ostoksista*! Voimassa KICKS Club-jäsenille ja jäseneksi liittyville, 31.5 saakka.

Therése Hallberg

Kauneustoimittaja

Therése Hallberg on freelance-toimittaja ja on työskennellyt kauneuskirjailijana ja kauneustoimittajana vuodesta 2006, mutta hänen kiinnostuksensa kauneuteen alkoi jo nuorena. Useiden vuosien jankutuksen jälkeen hän sai vihdoin ensimmäiset meikkituotteensa (poskipunan, ripsivärin ja huulikiillon!) täyttäessään 12 vuotta, mutta oli käyttänyt viikkorahansa jo pitkään kasvovoiteisiin ja näyttäviin kynsilakoihin. Therése-tekstejä on ilmestynyt seuraavissa julkaisuissa: KICKS Magazine, Elle, Tara, Damernas Värld, VeckoRevyn, Daisy Beauty, Mama, Topphälsa, Daisy Beauty Professional ja Amelia. Hän työskentelee myös säännöllisesti copywriterina muutamissa Ruotsin suurimmista kauneusbrändeistä sekä sisällöntuotantotoimistoissa. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä hänen LinkedInistä.

Therése rakastaa PHA-happoa ja probiootteja, on heikkona dramaattisille ripsiväreille, ja hänen pitäisi olla parempi hiusnaamioiden levittämisessä hieman useammin. Hän yhdistelee sekä luksusbrändejä että budjettituotteita kauneusrutiineissaan, mutta on erityisen heikko amerikkalaisille hiustenhoitotuotteille, ranskalaisille apteekkibrändeille ja eteläkorealaisille ihonhoitotuotteille. Hän on myös vakuuttunut siitä, että lähes kaikkien pitäisi omistaa ainakin yksi puhdistusöljy. Hän ei voi elää ilman kuivashampoota, käsivoidetta, huulirasvaa, silmälappuja ja ripsentaivutinta. Kun Therése ei kirjoita kauneudesta, hän vierailee mielellään lämpimissä maissa (aina aurinkovoide laukussa mukana!), täyttää vatsansa Michelin-tähdillä palkituissa ravintoloissa lompakon salliessa, lukee brittiläisiä dekkaritarinoita alkuperäiskielellä ja käy power-kävelyllä metsässä.

Lue lisää Therésen artikkeleita

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024