Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

11 vinkkiä ohuille hiuksille

Onko sinulla ohuet hiukset tai onko sinulla vaikeuksia saada volyymia ohuisiin hiuksiin? Björn Axénin parturi-kampaaja ja toimitusjohtaja Johan Hellström antaa parhaat ammattilaisvinkit, joilla saat hiuksesi tuntumaan tuuheammilta.

1. Valitse oikea leikkaus

Anna kampaajan auttaa sinua hiustenleikkauksessa, joka saa hiuksesi asettumaan parhaalla tavalla. Oikealla kampauksella saat lisää volyymia ohuisiin hiuksiin ja saat ohuet hiukset näyttämään paksummilta.

2. Käytä oikeita tuotteita

Valitse shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio, joka antaa volyymia tai vahvistaa ohuita hiuksiasi proteiinilla. Käytä sen jälkeen lisää volyymia antavia muotoilutuotteita.

3. Vältä liian voimakasta muotoilua

Ohuet hiukset litistyvät liian voimakkaista hiusten muotoilutuotteista ja raskaista tuotteista, kuten öljystä tai silotusvoiteesta. Myös kovat hiussuihkeet ja muotovaahdot kuluttavat hiuksia.

4. Anna hiuksille proteiineja ja kosteutta

Proteiinit rakentavat ja korjaavat vaurioituneita hiuksia. Se korjaa päänahan kerrosta niin, että ohuista hiuksista tulee kestävämmät. Myös kosteus on tärkeää ohuille hiuksille, sillä se antaa hiuksille oikeaa joustavuutta. Se tekee hiuksista myös helpommin käsiteltävät ja poistaa staattista sähköä.

5. Luo volyymia kerroksittain

Maksimoidaksesi ohuiden hiusten volyymin, sinun on käytettävä muotoilutuotteita useassa vaiheessa. Aloita volyymia antavalla muotovaahdolla, joka antaa ilmavuutta kaikkialle hiuksiin. Levitä sen jälkeen hiuksiin suolavesisuihke tai rakennevoide, joka antaa tukea hiuspohjalle ennen volyymiföönausta.

6. Käytä tuotteita kaikkialla hiuksissa

Jos sinulla on haasteita saada hiusten volyymi säilymään, se voi johtua siitä, että olet levittänyt liikaa tuotetta hiusten latvoihin. Se painaa hiukset kasaan. Muista siis levittää muotoilutuotteita hiusten koko pituudelta, myös hiuspohjaan, jotta saat todella kestävää volyymia.

7. Föönaa hiuksiin volyymia

Föönaa hiukset kasvusuuntaa vasten, jotta ne kohoavat mahdollisimman paljon. Tämä voi tarkoittaa, että on föönattava eri suuntiin eri paikoissa kestävän volyymin luomiseksi.

8. Käytä lämpösuojaa

Jos käytät lämpötyökaluja, lämpösuoja on hyvä sijoitus, varsinkin jos hiuksesi ovat ohuet, kuivat tai vaurioituneet. Muutoin korkea lämpötila aiheuttaa latvoihin kaksihaaraisia ja hiukset kuluvat paljon nopeammin. On myös hyvä, jos kihartimen tai suoristusraudan lämpötilaa on mahdollista säätää. Hiuksesi eivät välttämättä vaadi korkeinta lämpötilaa muotoiluun. Ohuet hiukset tarvitsevat lähes aina vähemmän lämpöä muotoiluun kuin paksut hiukset.

9. Stressaa vähemmän

On täysin normaalia, että hiuksia irtoaa päivittäin. Raskauden jälkeen tai jos olet mies ja sinulla on geneettistä hiustenlähtöä, hiuksia voi lähteä enemmän. Joissakin tapauksissa mineraalien puute voi myös aiheuttaa hiustenlähtöä. Kuitenkin yleisin syy runsaaseen hiustenlähtöön on stressi. Kun olet erittäin stressaantunut, verenkierto hiusnystyihin on rajatumpaa. On olemassa hiuspohjan verenkiertoa stimuloivia tuotteita, jotka voivat auttaa hiustenlähtöön, jos se ei ole geneettistä.

10. Käytä hellävaraista hiusharjaa

Hiukset ovat erityisen herkkiä märkinä ja jos ne ovat erittäin ohuet tai kuluneet. Käytä hellävaraista harjaa hiuksia selvittäessäsi kulumisriskin vähentämiseksi. Harja ilman piikkejä kärjissä ja taipuvilla harjaksilla on lempeämpi hiuksille.

11. Vaihtele hiustyyliä

Jos pidät hiuksia paljon kiinni, on hyvä muistaa vaihdella hiuslenkin paikkaa. Jos hiuslenkki on samassa paikassa joka päivä, se kuluttaa hiuksia. Muista myös valita pehmeät hiuslenkit, joissa ei ole metalliosia. Jos pelkäät kovasti hiusten kulumista, voit myös letittää hiukset yöksi tai käyttää silkkistä tyynyliinaa.

Lue lisää:

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331