Opas: hyvät meikkisiveltimet jokaiseen meikkityyliin - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään
Paras meikkisivellinopas: hyvät siveltimet jokaiseen meikkityyliin

Paras meikkisivellinopas: hyvät siveltimet jokaiseen meikkityyliin

Värikäs juhlameikki vai luonnollinen arkityyli? Anna meikkisiveltimien luoda tyylisi! Tässä oppaassa annamme vinkkejä meikkisiveltimistä, jotka nostavat meikkirutiinisi seuraavalle tasolle. Neuvomme myös hoitamaan niitä oikein.
3
Jaa

Haluatko levittää meikin ammattilaisen ottein? Siinä tapauksessa on aika investoida hyviin meikkisiveltimiin. Oikein valitut meikkisiveltimet antavat parhaat edellytykset kauniin meikin luomiseen ja täydellisen lopputuloksen saavuttamiseen. Koska valittavana on valtavasti erilaisia meikkisiveltimiä, voi olla vaikea tietää, mitkä niistä ovat välttämättömimpiä. Tässä oppaassa annamme vinkkejä meikkisiveltimistä, joita tulisi löytyä kaikista meikkilaukuista ja niiden hoitamisesta parhaalla mahdollisella tavalla.

Meikkivoidesivellin

Meikkivoiteen levitystapa on makuasia. Kun meikkivoide levitetään sormien sijaan meikkivoidesiveltimellä, tasaisen pinnan saavuttaminen on helpompaa ja pystyt säätelemään meikin peittävyyttä. Meikkivoidesiveltimestä on saatavana erilaisia versioita ja valinta riippuu siitä, millainen meikkivoide on käytössä. Nestemäisen tai voidemaisen meikkivoiteen levittämiseen sopii parhaiten litteä sivellin. Jos haluat peittävämmän lopputuloksen, voit valita suuremman ja tiiviimmän siveltimen.

Puuterisivellin

Puuterisiveltimellä voit helposti levittää irtonaisen tai kiinteän puuterin tasaisesti kasvoille. Pehmeä, pörröinen sivellin tuottaa kevyesti peittävän lopputuloksen ja sopii täydellisesti meikkipohjan kiinnittämiseen. Jos puuterin koostumus on läpikuultava, voit käyttää paksumpaa sivellintä. Huomaa, että kompakti sivellin tuottaa peittävämmän lopputuloksen ja saattaa saada puuterin näyttämään kakkumaiselta.

Poskipunasivellin

Haluatko, että poskipuna luo täydellisen värihäivähdyksen poskipäillesi? Silloin poskipunasivellin on paras väline. Poskipunasivellin on pienempi kuin puuteri- tai meikkivoidesivellin, ja siitä on saatavana erilaisia versioita. Jos haluat läpikuultavan lopputuloksen, valitse hieman suurempi, pitkäharjaksinen poskipunasivellin. Pienempi sivellin tuottaa intensiivisemmän ja vahvemman värin.

Meikkisiveltimet pohjameikille

Luomivärisivellin

Luomivärisivellin nostaa silmämeikin uudelle tasolle, sillä se auttaa sekoittamaan luomivärejä ja levittämään ne tasaisesti luomille. Luomivärisiveltimien valikoimassa on useita erilaisia vaihtoehtoja. Valinta riippuu siitä, millaisen tyylin haluat luoda. Litteä luomivärisivellin sopii erinomaisesti luomivärin levittämiseen ja intensiivisen värin luomiseen. Se sopii esimerkiksi erinomaisesti hohtavan luomivärin levittämiseen. Pyöreäpäinen ja pöyheä sivellin sopii luomivakoon ja häivyttää värin tasaisesti.

Meikkisiveltimet silmämeikille

Näin puhdistat meikkisiveltimet oikein

Meikkisiveltimet keräävät kaikenlaisia epäpuhtauksia liasta ja pölystä öljyyn ja bakteereihin. Sivellinten oikeanlainen puhdistus on siis tärkeää, jotta vältetään ihon ärtyminen. Lisäksi voit pidentää meikkisiveltimien käyttöikää puhdistamalla ne oikein. Vääränlainen puhdistusrutiini voi vahingoittaa siveltimiä ja nopeuttaa harjasten irtoamista. Tässä osiossa kerromme, kuinka onnistut meikkisiveltimien puhdistamisessa!

Siveltimien hellävarainen puhdistus
Hohtavan puhtaiden meikkisivellinten ensimmäinen salaisuus on niille suunniteltu erityinen puhdistustuote. Siveltimien puhdistusaine poistaa meikin jäämät ja muut epäpuhtaudet hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Tarjolla on sekä nestemäistä siveltimien puhdistusaineita että puhdistussuihkeita.

Oikea puhdistustekniikka
Meikkisiveltimet puhdistetaan aina haalealla vedellä. Hanasta valuva vesi suunnataan siten, että se virtaa harjasten mukaisesti. Ota pieni määrä puhdistustuotetta kämmenelle tai puhdistusmatolle ja hiero harjaspäätä kevyin liikkein pintaa vasten. Toista, kunnes harjakset ovat täysin puhtaat.

Anna kuivua
Anna sivellinten kuivua noin 8–12 tuntia nukkaamattomalla liinalla tai pesualtaan reunalla. Kun ne ovat kuivuneet hetken, voit asettaa ne ylösalaisin tasaiselle pinnalle ja antaa kuivua kokonaan. Siveltimet on hyvä puhdistaa illalla ja antaa niiden kuivua yön yli. Näin voit varmistaa, että ne ovat täysin kuivat ennen käyttöä.

Toista joka kolmas kuukausi
Jotta voit varmistaa, että siveltimistäsi ei tule bakteerien kasvualustaa, puhdista ne joka kolmas kuukausi.

Bonusvinkki: Jos haluat antaa siveltimillesi syväpuhdistuksen, kaada kulhoon yksi osa etikkaa ja kaksi osaa vettä. Kasta meikkisiveltimet nesteeseen. Huuhtele haalealla vedellä. Viinietikalla on antibakteerisia ominaisuuksia, joten se sopii erinomaisesti meikkisiveltimien puhdistukseen.

3
Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024