Vaihe vaiheelta: Föönaa hiuksiisi ihanaa volyymia! - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

SALE! Nyt voit löytää uusia suosikkeja 70% alennushintaan!

Vaihe vaiheelta: Föönaa hiuksiisi ihanaa volyymia!

Hiustenkuivaajalla saat hiukset kuiviksi nopeasti. Samalla saat sillä hiuksiisi myös ihanaa volyymia ja täyteläisyyttä. Lisää hiuksiisi runsautta KICKSin yksinkertaisen vaiheittaisen oppaamme avulla!
1
Jaa

Kuinka minun pitäisi föönata hiukseni saadakseni volyymia?

Jos haluat tuuheutta, joka kestää mahdollisimman pitkään, kannattaa aloittaa pesemällä hiukset tuuheuttavalla shampoolla. Käytä sen jälkeen hoitavaa hiustenhoitoainetta, joka antaa hiuksille runsautta, ja levitä sitä vain hiusten pituuksille. Hoitoainesuihke on myös hyvä tuote, sillä se kosteuttaa ja auttaa vähentämään pörröisyyttä hiuksia latistamatta. On myös tärkeää, että käytät tuuheuttavaa muotoilutuotetta, kuten volyymia antavaa muotovaahtoa, tekstuuria lisäävää suihketta, suolavesisuihketta tai tyveä kohottavaa tuotetta, joka auttaa väliaikaisesti nostamaan hiuksia päänahasta. Tuotteissa tulisi olla esimerkiksi polymeerejä, sokeria tai suolaa, jotka tekevät hiuksista väliaikaisesti karkeammat ja antavat hiuksille ilmavuutta, mikä auttaa tekemään hiuksista väliaikaisesti runsaammat. Erilaiset proteiinit, erityisesti vehnäproteiini, antavat myös tilapäisesti lisää täyteläisyyttä hiusjuuriin. Voit myös suihkuttaa lämpösuojasuihketta hiuksillesi ennen föönausta. Lähimmästä KICKS-myymälästäsi ja verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuuheuttavia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, kuten muotovaahtoja, hiuslakkoja ja -suihkeita, suolavesisuihkeita ja kuivashampoita. Muotoile nyt unelmiesi hiukset KICKSin tuotteilla!

Näin föönaat hiuksiisi upeaa volyymia!

Tarvitset upean tuuheisiin hiuksiin vain huolellisesti valitun harjan ja hiustenkuivaajan.

Vaihe 1: Pidä pää ylösalaisin

Hiusten föönaaminen pää ylösalaisin on vanha kikka, joka toimii todella hyvin. Keskity pääasiassa päänahkaan ja föönaa hiuksiasi, kunnes ne tuntuvat noin 80-90-prosenttisesti kuivilta.

Vaihe 2: Jaa hiukset osiin

Nyt on aika föönata hiukset kokonaan kuiviksi ja muotoilla hiusten pituuksia. Jos haluat hiuksistasi suoremmat, voit föönata hiuksesi isotyynyisen lapioharjan avulla. Jos tavoittelet sen sijaan veistoksellisempia muotoja, pyöröharja on parempi valinta. Jos sinulla on ohuet hiukset, käytä hieman pienempää pyöröharjaa, ja jos hiuksesi ovat paksummat, pyöröharjan tulee olla suurempi. Vinkki! Valitse hieman pienempi pyöröharja kuin minkä olet ajatellut hankkia: monet meistä käyttävät liian suurta pyöröharjaa. Mitä pienempää harjaa käytät, sitä enemmän muotoa hiuksiisi saat. Jaa hiuksesi noin neljästä kahdeksaan osaan riippuen siitä, kuinka pitkät ja paksut hiuksesi ovat. Aloita asettamalla harja hiusten alle ja föönaamalla ne kuiviksi, samalla kun vedät harjaa ylöspäin luodaksesi volyymia. Aseta harja tämän jälkeen hiusten päälle ja jatka työskentelyä vinosti taaksepäin saadaksesi hiuksiin lisää täyteläisyyttä ja kaunista kiiltoa. Työskentele rauhallisesti ja järjestelmällisesti yksi hiussuortuva kerrallaan.

Viimeistele muotoilu kylmällä ilmalla

Kun olet tyytyväinen hiustesi volyymiin ja muotoon, käytä lopuksi kylmäpuhallustoimintoa: se viimeistelee kampauksesi ja saa volyymin kestämään pidempään. Useimmissa nykyaikaisissa hiustenkuivaajissa on kylmäilmatoiminto. Lue käyttöohje tai etsi tietoa verkosta, jos olet epävarma hiustenkuivaajasi toiminnasta.

Suositut hiusten muotoilutuotteet

1
Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024