Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

SALE 30-50%!

Kuumimmat ihonhoitotrendit 2022

Trendi
Nyt on aika päivittää ihonhoitorutiinit syksyyn sopiviksi! KICKS kertoo, mitä sinun tulee tietää mikrobiomeista, niasiiniamidista, ampulleista ja kurkumasta – ja kuinka pidät ihostasi parasta mahdollista huolta hyödyntämällä kuumimmat ihonhoitotrendit.

Tasoittava AHA

SOPII: Kuivalle ja ikääntyneelle iholle.
MITÄ SE ON? AHA on lyhenne sanoista Alpha Hydroxy Acid. Suosituimpia AHA-happoja ovat glykoli-, maito- ja mantelihappo.
MITEN SE TOIMII? AHA-happo kuorii ihoa ja tekee siitä huikean heleän. Samalla se auttaa ihoa sitomaan itseensä kosteutta. AHA siis torjuu tehokkaasti sekä ryppyjä että kuivuutta. Se on oikea valinta myös vaalentamaan pigmenttiläiskiä ja arpia.

Syväpuhdistava BHA

SOPII: Rasvoittuvalle iholle, jossa on tukkeutuneita huokosia.
MITÄ SE ON? BHA eli Beta Hydroxy Acid on salisyylihappo.
MITEN SE TOIMII? BHA-happo kuorii ihoa ja hillitsee tulehduksia, joten se sopii oivallisesti erityyppisille ongelmaihoille. Rasvaliukoinen BHA imeytyy huokosiin ja irrottaa niistä talia, mikä vähentää huokosten tukkeutumista ja parantaa aknea.

Täyteläistävä HYALURONIHAPPO

SOPII: Kaikille ihotyypeille.
MITÄ SE ON? Sokerimolekyyli, joka esiintyy kehossa luonnostaan.
MITEN SE TOIMII? Hyaluronihappoon kannattaa turvautua heti, kun ihoa alkaa kiristää. Hyaluronihapon molekyylit imevät itseensä kosteutta kuin pesusieni, minkä ansiosta ihosta tulee täyteläisempi ja rypyt siliävät. Tämä kosteusmagneetti on todellinen pikapelastaja pintakuivalle iholle!

Hyaluronihappo

Näytä lisää

Heleyttävä C-VITAMIINI

SOPII: Kaikille ihotyypeille, etenkin iholle jossa on
pigmenttimuutoksia.
MITÄ SE ON? C-vitamiini tunnetaan myös nimellä askorbiinihappo.
MITEN SE TOIMII? Kun ihosi kaipaa heleytystä, C-vitamiini on
oikea valinta. Tämä tehokas antioksidantti suojaa ihoa ikääntymisen
merkkejä aiheuttavilta vapailta radikaaleilta, vaalentaa
pigmenttiläiskiä ja lisää kollageenin määrää ihossa eli tekee ihosta
kiinteämmän.

C-vitamiini

Näytä lisää

Nuorentava RETINOLI

SOPII: Ikääntyneelle iholle ja iholle, jossa on aknea.
MITÄ SE ON? Retinoli on yksi A-vitamiinin muoto.
MITEN SE TOIMII? Retinoli on yksi tehokkaimmista ihon nuorentajista. Pienen molekyylikokonsa ansiosta se kykenee stimuloimaan syvemmällä ihossa tapahtuvaa kollageenin ja elastiinin muodostusta, jotta ihosta tulisi kimmoisampi, joustavampi ja pehmeämpi. Samalla retinoli nopeuttaa solujen uudistumista ja pitää ihon freesinä.

Vahvistavat KERAMIDIT

SOPII: Kaikille ihotyypeille.
MITÄ SE ON? Rasvamolekyylejä, jotka suojaavat ihosoluja.
MITEN SE TOIMII? Keramidit auttavat vahvistamaan hydrolipidikalvoa ja vähentämään kosteuden haihtumista, jolloin ihon vastustuskyky paranee, kuivuminen ja punoitus vähenevät. Keramidien ansiosta kosteus pysyy ihon sisäpuolella ja ärsytystekijät ulkopuolella!

Ratkaisukeskeiset PEPTIDIT

SOPII: Kaikille ihotyypeille.
MITÄ SE ON? Peptidit koostuvat aminohapoista, jotka ovat proteiinien
rakennuspalikoita.
MITEN SE TOIMII? Peptidejä on useita erilaisia ja ne vaikuttavat
kukin omalla tavallaan: yksi kosteuttaa, toinen silottaa, kolmas
kiinteyttää, neljäs kuorii,... Valitse siis juuri se peptidi, joka tehokkaasti
ratkaisee sinun ihosi erityisongelman!

NIASIINIAMIDI – hyvästi suuret huokoset!  

Viime aikoina koko kauneusmaailma on yhtynyt taputuksiin ja kilvan kehunut niasiiniamidia superainesosaksi – eikä syyttä. B3-vitamiineihin kuuluvalla niasiiniamidilla on fantastinen vaikutus ihoon. Se parantaa ihon joustavuutta ja kimmoisuutta, jolloin suurentuneet huokoset supistuvat. Lisäksi niasiiniamidi korjaa liikapigmentaatiota sekä rauhoittaa stressaantunutta ja herkkää ihoa. Kun pigmenttiläiskät vaalenevat ja punaisuus katoaa, ihonväristä tulee tasaisempi. Ja mikä parasta: niasiiniamidi sopii useimmille! 

Niasiiniamidi

Näytä lisää

MIKROBIOMI – ihon pienimmät kumppanit 

Tiedät varmaan, että vatsassasi elää miljoonia hyviä bakteereja, jotka huolehtivat siitä, että vatsasi toimii kuten pitää ja sinä voit hyvin. Mutta tiesitkö, että myös ihollasi on hyödyllinen mikrofloora, joka auttaa ihoa pysymään tasapainoisena? Ihon luontaista mikro-organismien koostumusta kutsutaan mikrobiomiksi ja se toimii eräänlaisena immuunijärjestelmänä. Jos ihon mikrobiomi on epätasapainossa, tulee ihosta helposti kuiva, punoittava ja reaktioherkkä. Pre- tai probiootteja sisältävät hoitotuotteet auttavat hyviä pöpöjä pitämään iho vastustuskykyisenä. Pre- ja probiootit sopivat kaikille ihotyypeille, mutta etenkin herkkä, stressaantunut, akneen taipuvainen tai ärtynyt iho hyötyy niiden kyvystä vahvistaa mikrobiomia – ihon pienimpiä kumppaneita. 

Tuotteet joissa pre- ja probiootteja

Näytä lisää

AMPULLIT – tehokkaita shotteja  

Ampullit ja pienet kapselit ovat juuri nyt absoluuttisesti trendikkäin tapa pakata iholle ekstraboostia antava hoitokuuri. Ne ovat helppokäyttöisiä ja sisältävät korkean pitoisuuden aktiiviaineita. Kätevien kerta-annosten muodossa iho saa hoitotuotetta aina yhtä paljon. Tiiviissä pakkauksessa raaka-aineet ovat joka käyttökerralla yhtä tuoreita. 

KURKUMA – klassikkoraaka-aineen comeback  

Ihonhoitoala hakee toisinaan inspiraatiota ruokamaailman trendeistä. Kun terveystietoiset alkoivat ylistää golden milk -juomaa – kasvipohjaisesta maidosta valmistettua kurkumalattea – ei kestänyt kauaakaan, kun kurkumaa sisältävät tuotteet ilmestyivät kosmetiikkakauppoihin. Todellisuudessa kurkuma on ikivanha ihonhoidon raaka-aine, jonka tulehduksia hillitsevä ominaisuus tunnettiin jo tuhansia vuosia sitten. Tutkimukset ovat sittemmin osoittaneet, että kurkumalle keltaisen värin antava kurkumiini on tehokas antioksidantti, joka estää tulehduksia ja pitää huokoset puhtaina. 

Tuotteita joissa kurkumaa

Näytä lisää

BAKUCHIOL – anti-age-ainesosa luonnosta  

Retinol (tunnetaan myös A-vitamiinina) on yksi ylistetyimmistä ihonhoidon anti-age-ainesosista, jonka vaikutukset on tieteellisesti todistettu. Ainoa retinoliin liittyvä ongelma on, että useimmille se aiheuttaa aluksi ihon kuivumista ja ärtymistä, kunnes iho tottuu siihen. Mutta nyt tarjolla on vaihtoehto. Bakuchiol, jota myös bio-retinoliksi kutsutaan, on täysin luonnollinen kasviperäinen raaka-aine. Se vaikuttaa hyvin samalla tavoin kuin retinoli eli tasoittaa ihon väriä ja pintaa sekä häivyttää huokosia. Mutta ei ärsytä eikä kuivata ihoa käytön alussa. 

Lue lisää

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään happokuorinnan, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Kasvonaamiot: syväpuhdistavat, virkistävät ja syväkosteuttavat suosikit

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?

Vitamiineja iholle!

Asiantuntijavinkki
Vitamiinit tekevät hyvää keholle ja terveydelle. Ihonhoitotuotteiden ainesosina ne hoitavat niin harakanvarpaita ja pigmenttiläiskiä kuin kuivaa, herkkää ihoa. Mikä vitamiini sopii sinulle?

Sileä & säteilevä iho kuorinnalla

Toimi näin
Mikä on nopein ja helpoin tapa saada raikas, sileä ja hehkeä iho? No kuorinta tietenkin! KICKS neuvoo, miten löydät sopivat tuotteet – ja miten niitä käytät.

Tämä on multi-masking

Toimi näin
Naamiot ovat ihonhoidon tähti tuotteita ja multimasking-menetelmän avulla saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn. KICKS-kosmetologi Elisabeth Sätherlund kertoo, mistä on kyse.

Räätälöi ihonhoitorutiinisi: löydä parhaat tuotteet ihotyypillesi

Asiantuntijavinkki
Löydä juuri sinulle sopivat kasvojenhoitotuotteet ihotyyppisi perusteella. Täältä löydät tietoa ihotyypistäsi ja ohjeita parhaiden ihonhoitotuotteiden valintaan juuri sinun ihollesi – sekä ohjeet niiden käyttöön vaihe vaiheelta.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331