Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

It`s in your eyes! Silmämeikit -20%

Kampanja -20%

NYX Professional Makeup Mystic Petals Eyeshadow Palette Midnight Orchid

Arvio
Valitse väri
Midnight Orchid
Hinta
12,64 €
15,80 €
Etsi tuote myymälästä
Info
Mystic Petals Shadow Palette -luomiväripaletti on saanut inspiraationsa luonnon tummista sävyistä.
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Mystic Petals Shadow Palette -luomiväripaletti on saanut inspiraationsa luonnon tummista sävyistä. Uuden kokoelman 10 runsaspigmenttistä puuterimaista luomiväriä ovat lainanneet värinsä lumoavista kukista, jotka puhkeavat kukkaan öisin. Kokoelmassa on kaksi rehevää väriyhdistelmää, jotka ulottuvat aina sähköisistä maanläheisiin sävyihin asti. Levitä satiiniset, matat ja kimaltelevat sävyt joko yksinään tai sekoittele keskenään ja luo värikylläinen look.
Mystic Petals Shadow Palette -luomiväripaletti on saanut inspiraationsa luonnon tummista sävyistä. Uuden kokoelman 10 runsaspigmenttistä puuterimaista luomiväriä ovat lainanneet värinsä lumoavista kukista, jotka puhkeavat kukkaan öisin. Kokoelmassa on kaksi rehevää väriyhdistelmää, jotka ulottuvat aina sähköisistä maanläheisiin sävyihin asti. Levitä satiiniset, matat ja kimaltelevat sävyt joko yksinään tai sekoittele keskenään ja luo värikylläinen look. MIKÄ SE ON: Näyttävä paletti sisältää 10 runsaspigmenttistä luomiväriä kahdessa rehevässä väriyhdistelmässä. MITÄ SE TEKEE: Sisältää upeita värejä ja lumoavan lopputuloksen antavia sävyjä, jotka innostavat leikittelemään väreillä. MIKSI ME RAKASTAMME SITÄ: Molempien palettien kukoistavilla sävyillä voit luoda monenlaisia lookeja pehmeän romanttisesta rohkeaan ja viettelevään. MITEN SITÄ KÄYTETÄÄN: Levitä joko yksinään tai lisää kimaltelevaa sävyä satiinisten ja mattaisten luomivärien päälle. SOPII PARHAITEN: Aloittelijoista ammattilaisiin Trenditietoisille kauneuden rakastajille Kaikille ihonsävyille
EAN:
0800897190217

Ei arvosteluja

Kerro muille mitä pidit!
Kirjaudu sisäänja ole ensimmäinen, joka arvostelee tämän tuotteen.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331