Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Micellaire eli misellivesi on kasvojenpuhdistustuote, jonka sisältämät molekyylit vetävät magneetin tavoin puoleensa meikkijäämiä ja epäpuhtauksia. Misellivedet ovat erittäin hellävaraisia iholle, mutta poistavat tehokkaasti meikkivoiteen ja silmämeikin.

Annostele misellivettä vanulapulle ja pyyhi iholta epäpuhtaudet ja meikki. Ihoa ei tarvitse huuhdella vedellä käytön jälkeen! Jos pidät enemmän vaahtoavasta puhdistustuotteesta, voit käyttää misellivettä puhdistuksen päätteeksi poistamaan iholta jäämät, joita tavallinen puhdistustuote ei poista. Misellivettä voi myös käyttää yksinään kasvojenpuhdistukseen. 

Saatavilla on misellivesiä, jotka sopivat kaikille ihotyypeille sekä herkälle iholle. Osta omasi verkkokaupasta tai myymälästä.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331