Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Viimeinen tilaisuus! Kasvojenhoitotuotteet -20%, voimassa 29.9. asti. Juuri nyt myös ilmainen toimitus!

Puhdistusharjat

30 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Kasvojenpuhdistusharjat ja puhdistusharjat ovat todella suosittu osa kasvojenpuhdistusrutiinia. Puhdistusharjalla puhdistetaan kasvoja käsien sijaan ja sen on tarkoitus tehostaa puhdistusta ja poistaa mm. meikin jäämät ja ylimääräisen talin kasvoilta. Monet puhdistusharjat ovat tehty silikonista ja kaikille ihotyypeille löytyy omansa. Voit myös valita joko elektronisen version tai yksinkertaisemman puhdistusharjan.

Kasvojenpuhdistusharja stimuloi ihon pintaverenkiertoa, mikä kirkastaa ja heleyttää ihoa. Levitä harjalle kasvojenpuhdistusainetta ja pyörivin liikkein puhdista kasvosi. Tehosta ihonhoitorutiinia lisäämällä kasvoille seerumi ja kasvovoide puhdistusharjan käytön jälkeen. 

KICKSiltä löydät kasvojenpuhdistusharjoja mm. Foreolta. Mikäli kaipaat apua oikean puhdistusharjan löytämisessä, voit aina kääntyä kauneudenhoitoeksperttiemme puoleen kaikissa myymälöissämme. 

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331