Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Members only! Urban Decay All Nighter Setting Spray -30%. Max 3 kpl per asiakas.

Sheet mask

44 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Sheet mask eli kangasnaamio kuuluu kaikkien ihonhoitoa rakastavien suosikkeihin. Kangasnaamioiden kankaaseen on imeytetty runsaasti ihoa hoitavaa hoitonestettä, mikä sisältää paljon iholle hyödyllisiä ainesosia.

Kuten perinteisetkin kasvonaamiot, myös sheet maskit eroavat ominaisuuksiltaan ja hoitovaikutuksiltaan. Kangasnaamion materiaali voi vaihdella paperi-, kangas- tai selluloosaliinasta geelinaamioihin, joten jokaiselle ihotyypille löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Ennen kangasnaamion käyttöä, muista puhdistaa ihosi huolella. Parhaan hyödyn saamiseksi, kannattaa myös kuoria iho ennen sheet maskin käyttöjä, jotta kuolleet ihosolukot poistuvat ja kangasnaamion tehoaineet pääsevät tekemään taikojaan.

Valtaosa kangasnaamioista kosteuttaa ja ravitsee ihoa mutta valikoimista löytyy myös hehkua tuovia, juonteita vähentäviä sekä kiinteyttäviä naamioita. 

Nykyään on saatavilla kangasnaamioita niin koko kasvoille kuin myös silmänympärysalueelle ja huulille. Silmänympäsysnaamiot vähentävät turvotusta ja huulille tarkoitetut naamiot usein tehokosteuttavat.

Näiltä brändeiltä löydät kangasnaamioita KICKSltä: KICKS Beauty, Starskin, Glamglow, Origins & Masque BAR.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331