Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Christmas Calendar! Jopa 30–50% alennusta joka päivä jouluun asti. Katso kaikki luukut täältä!

Hiusten värjäys raskauden aikana – kyllä vai ei?

Asiantuntijavinkki
Värjätä vai eikö värjätä? Olet raskaana ollessasi luultavasti miettinyt, voitko värjätä hiuksiasi vai et. Niin, mikä on oikea vastaus? KICKS poistaa epätietoisuuden!

Kun tulet raskaaksi, haluat tehdä parhaasi, jotta vatsassa kasvavalla vauvalla olisi kaikki mahdollisimman hyvin. Kun haluaa välttää kaiken, millä voi olla haitallinen vaikutus raskauteen, on noudatettava monia erilaisia neuvoja. Raskaana olevien on esimerkiksi vältettävä tiettyjä ruokia, ja heitä kehotetaan olemaan tupakoimatta tai juomatta alkoholia. Joten, mikä on oikea toimintapa hiusten värjäämisen suhteen raskauden aikana? Me tiedämme vastauksen!

Voinko värjätä hiuksia ollessani raskaana?

Raskauden aikaista hiusten värjäämistä koskevia yleisiä ohjeita ei ole olemassa. Aiheesta tehtyjen tieteellisten tutkimusten mukaan mikään ei nykyään viittaa siihen, että hiusten värjäys raskauden aikana olisi haitallista sinulle tai vauvallesi. On olemassa yleinen neuvo, jonka mukaan raskaana olevien naisten tulisi välttää kemikaaleja niin paljon kuin mahdollista. Vaikka hiusväri sisältää useita erilaisia kemikaaleja, ne eivät imeydy ihoon hiusten värjäämisen yhteydessä. Voit siis olla rauhallisin mielin – kemikaalit eivät vaikuta sinuun tai vatsassasi olevaan vauvaan.

Pitäisikö hiusten värjäystä välttää raskauden alkuvaiheessa?

Sikiölle kehittyvät kaikki elimet ja toiminnot raskausviikkoon 12 mennessä. Siksi tämä on monien mukaan raskauden kriittisintä aikaa. Tästä huolimatta tieteelliset todisteet osoittavat, että hiusten permanentti ja värjäys on turvallista myös näinä viikkoina.

Hiusten värjäys kampaajalla raskauden aikana

Raskaana ollessa voi tuntua epämukavalta istua paikallaan tuolilla useita tunteja – mikä täytyy usein tehdä, kun hiukset kiharretaan, vaalennetaan tai värjätään kampaajalla. Siksi voit pyytää kampaajaa laittamaan hiuksiin vähemmän kiharoita tai tekemään niin sanotun ombre-värjäyksen (vaaleammat latvat ja tummempi tyvi). Tällöin sinun ei tarvitse istua niin kauan kampaajan tuolissa. Jos mahdollista, istu hyvin ilmastoidussa huoneessa välttääksesi kemikaalien hengittämisen.

Hiusten värjäys kotona raskauden aikana

Hiukset on mahdollista värjätä myös kotona raskauden aikana. Jos hiusten värjääminen omatoimisesti tuntuu vaikealta tai työläältä, pyydä avuksi ystävää helpottamaan toimenpidettä. KICKSin hiusvärioppaasta löydät kaiken tarvittavan tiedon, jotta lopputulos on mahdollisimman kaunis. KICKSiltä löytyy myös laaja valikoima hiusvärejä kotikäyttöön. Osta sinulle sopiva väri osoitteesta kicks.fi tai myymälöistämme.

Hiusvärit

Osta täällä

Lue lisää

Lisää volyymia hiuksiin – neljä helppoa vaihetta

Toimi näin
Pohditko, miten saada hiuksiin lisää volyymia ja tuuheutta? Opastamme, miten luot upeaa tuuheutta hiuksiisi ammattilaisten tapaan neljässä yksinkertaisessa vaiheessa. Tuloksena on luonnollisen kauniit hiukset. Yksi parhaista vinkeistämme tuuheuden luomiseen on kuivashampoon käyttö.

Mikä hiustyyppi sinulla on?

Asiantuntijavinkki
Monet tekijät vaikuttavat siihen, miltä hiukset näyttävät. Kasvojen muoto, elämäntyyli sekä hiustyyppi ja -laatu ovat muutamia niistä. Löydä omalle hiustyypillesi parhaiten sopivat tuotteet avullamme.

Viisi syytä, miksi rakastaa kuivashampoota

Asiantuntijavinkki
Kuivashampoo on monikäyttöinen hiustuote: sen käyttäminen säästää aikaa, tuo hiuksiin lisää volyymia ja rakennetta, raikastaa ja joskus jopa sävyttää hiuksia. Tässä vinkkimme, miten saat kaiken hyödyn irti kuivasampoostasi!

Kohenna hiustesi kuntoa! Parhaat vinkit Lernberger Stafsingilta

Haastattelu
Ovat hiuksesi kiillottomat ja hauraat pitkän talven jäljiltä? Huippukampaajat Patrik Lernberger ja Mattias Stafsing jakavat parhaat vinkkinsä näyttävien laineiden luomiseen ja terveen hiuspohjan ylläpitoon.

Terveet ja upeat kesähiukset

Toimi näin
Auringosta, tuulesta ja vedestä on ihana nauttia – mutta ne rasittavat hiuksia. Näin saat hiuksesi pysymään hyvännäköisinä, suojattuina ja hoidettuina koko kesän.

Video: kesäinen lettikampaus

Toimi näin
KICKSin kauneusekspertit Mikaela ja Cassandra opastavat videolla askel askeleelta, miten tehdä rento, kesäinen lettikampaus. Kampaus sopii täydellisesti niin juhannukseen, festareille kuin kesän muihinkin juhliin.

Hiusten uusi paras kaveri: Budgie!

Trendi
Budgie on uusi hiustenhoito- ja muotoilutuotemerkki, joka on saatavana ainoastaan KICKSiltä. Merkin nimi ja keltainen väri tulevat undulaateilta. Myös niistä jokaisella on uniikki tyyli ja oma persoonallisuus – aivan kuten meillä kaikilla.

Budgie-kuivashampoot

Trendi
Kuivashampoo on yksi tämän hetken suosituimmista hiustuotteista. Kuivashampoo tekee hiuksista vastapestyn tuntuiset shampoopesujen välissä, mutta antaa myös kampaukselle volyymia ja runsautta. Budgien valikoimaan kuuluu neljä eri tarkoituksiin kehitettyä kuivashampoota, jotka sopivat eri hiustyypeille. Käymme tässä läpi eri vaihtoehdot!

Näin käytät KICKS Beautyn isoa hiuspinniä

Toimi näin
Näyttävä isompikokoinen hiuspinni, joka pitää hiukset paikallaan. Voidaan käyttää monien kampausten luomiseen.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331