Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

FINAL SALE! -30% alehinnoista!

Vaihe vaiheelta: Luo kiharat suoristusraudalla

Toimi näin
Haluatko oppia miten teet kiharat suoristusraudalla? KICKS-hiustaiteilija Venus vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin ja näyttää miten luot helposti kiharat, jotka pysyvät koko päivän ja illan!
 • Vaihe 1: Suojaa hiukset lämpösuojalla
 • Vaihe 2: Jos kiharrat ulospäin, hiusten asettuvat kasvoista poispäin. Jos haluat hiustesi taipuvan toiseen suuntaan, kiharra sisäänpäin.
 • Vaihe 3: Luo beach waves: kiharra joka toinen hiussuortuva sisäänpäin, ja joka toinen ulospäin, sekä jätä latvat kihartamatta.
 • Vaihe 4: Viimeistele suolavesisuihkeella tai kuivashampoolla saadaksesi lisää tekstuuria ja volyymia.

Miten käännän rautaa, jotta saan luotua kiharat?

Jaa hiukset osioihin ja aloita kihartaminen alaosioista. Kiharra kahden sormen paksuisia hiusosioita. Aloita hiustyvestä ja käännä rautaa hitaasti ja liu´uta rautaa alaspäin. Suunnilleen sama tekniikka, kun kiharrat saksilla lahjanarua.

Mihin suuntaan käännän rautaa?

Käännät rautaa joko kasvoista poispäin tai kasvoja kohti, riippuen minkälaisen lopputuloksen haluat. Jos haluat että hiukset reunustavat kasvoja, käännät rautaa kasvoista poispäin. Jos haluat, että kiharat laskeutuvat otsan yli käännät rautaa kasvoja kohti.'

Miten luon beach waves?

Rennon rantalookin saat kihartamalla joka toisen hiusosion poispäin kasvoista ja joka toisen kasvoja kohti. Viimeistele rantalooki suolasuihkeella tai kuivashampoolla, jotta saat upean ja kestävän volyymin. Saat rennomman lopputuloksen jättämällä latvat suoraksi.

Onko sinulla vinkkejä pitkille tai lyhyille hiuksille?

Jos sinulla on pitkät hiukset, saat parhaimman lopputuloksen kihartamalla koko hiukset. Lyhyille hiuksille sopii erinomaisesti joka toisen hiusosion kihartaminen. Näin saat luonnollisen lopputuloksen, joka kaiken lisäksi onnistuu käden käänteessä!

Miten saan kiharat kestämään?

Kestävät kiharat saat suihkuttamalla hiuksiin kevyttä hiuslakkaa tai hiusprimeria ennen, kun kiharrat hiukset. Anna kiharoiden viilentyä ennen, kun viimeistelet kiharat. Mikäli harjaat tai kampaat hiukset kiharoiden ollessaan vielä lämpimät, menettävät ne muotonsa. Viimeistele kampaus suihkuttamalla hiusten päälle ja alle kevyttä tai keskivahvaa hiuslakkaa. Varmista että suihkutat lakkaa kauttaaltaan. Näin saat kestävät kiharat.

Muistathan lämpösuojan!

Ehkäistäksesi hiusten vaurioitumista käsittele hiukset lämpösuojalla. Suurin osa lämpösuojista sisältävä hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, jotka vahvistavat ja pehmentävät hiuksia.

Muotoilutyökalut

Osta täällä

Lämpösuojat

Osta täällä

Hiusten muotoilu

Osta täällä

Lue lisää

Lisää volyymia hiuksiin – neljä helppoa vaihetta

Toimi näin
Pohditko, miten saada hiuksiin lisää volyymia ja tuuheutta? Opastamme, miten luot upeaa tuuheutta hiuksiisi ammattilaisten tapaan neljässä yksinkertaisessa vaiheessa. Tuloksena on luonnollisen kauniit hiukset. Yksi parhaista vinkeistämme tuuheuden luomiseen on kuivashampoon käyttö.

Mikä hiustyyppi sinulla on?

Asiantuntijavinkki
Monet tekijät vaikuttavat siihen, miltä hiukset näyttävät. Kasvojen muoto, elämäntyyli sekä hiustyyppi ja -laatu ovat muutamia niistä. Löydä omalle hiustyypillesi parhaiten sopivat tuotteet avullamme.

Viisi syytä, miksi rakastaa kuivashampoota

Asiantuntijavinkki
Kuivashampoo on monikäyttöinen hiustuote: sen käyttäminen säästää aikaa, tuo hiuksiin lisää volyymia ja rakennetta, raikastaa ja joskus jopa sävyttää hiuksia. Tässä vinkkimme, miten saat kaiken hyödyn irti kuivasampoostasi!

Kohenna hiustesi kuntoa! Parhaat vinkit Lernberger Stafsingilta

Haastattelu
Ovat hiuksesi kiillottomat ja hauraat pitkän talven jäljiltä? Huippukampaajat Patrik Lernberger ja Mattias Stafsing jakavat parhaat vinkkinsä näyttävien laineiden luomiseen ja terveen hiuspohjan ylläpitoon.

Terveet ja upeat kesähiukset

Toimi näin
Auringosta, tuulesta ja vedestä on ihana nauttia – mutta ne rasittavat hiuksia. Näin saat hiuksesi pysymään hyvännäköisinä, suojattuina ja hoidettuina koko kesän.

Video: kesäinen lettikampaus

Toimi näin
KICKSin kauneusekspertit Mikaela ja Cassandra opastavat videolla askel askeleelta, miten tehdä rento, kesäinen lettikampaus. Kampaus sopii täydellisesti niin juhannukseen, festareille kuin kesän muihinkin juhliin.

Hiusten uusi paras kaveri: Budgie!

Trendi
Budgie on uusi hiustenhoito- ja muotoilutuotemerkki, joka on saatavana ainoastaan KICKSiltä. Merkin nimi ja keltainen väri tulevat undulaateilta. Myös niistä jokaisella on uniikki tyyli ja oma persoonallisuus – aivan kuten meillä kaikilla.

Budgie-kuivashampoot

Trendi
Kuivashampoo on yksi tämän hetken suosituimmista hiustuotteista. Kuivashampoo tekee hiuksista vastapestyn tuntuiset shampoopesujen välissä, mutta antaa myös kampaukselle volyymia ja runsautta. Budgien valikoimaan kuuluu neljä eri tarkoituksiin kehitettyä kuivashampoota, jotka sopivat eri hiustyypeille. Käymme tässä läpi eri vaihtoehdot!

Näin käytät KICKS Beautyn isoa hiuspinniä

Toimi näin
Näyttävä isompikokoinen hiuspinni, joka pitää hiukset paikallaan. Voidaan käyttää monien kampausten luomiseen.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331