Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Näin saat kiharoistasi tuuheat ja saat ne pysymään pitkään

Björn Axénin top stylisti Cattis Ylinenpää näyttää kolme helppoa vaihetta, miten luoda kauniit ja kestävät kiharat.

1. Pese ja kosteuta hiukset

Hiustenhoitotuotteet

Varmista, että valitset shampoon ja hoitoaineen, joka sopii hiuslaadullesiMikäli sinulla on suorat ja litteät hiukset, ensimmäinen askel kauniiden ja kestävien kiharien luomiseen on käyttää volyymiä lisäävää shampoota ja hoitoainetta. Hiusnaamio vahvistaa hiuksia ja luo pitävän pohjan kiharoille. Suosittelemme kerran viikossa hiusnaamion käyttöä, jotta hiukset voivat niin hyvin, kun mahdollista. Erittäin kuviin hiuksiin voi käyttää hiusnaamiota joka kerta kun hiuksia pesee hoitoaineen sijasta.  

2. Käytä muotoilutuotteita kosteisiin hiuksiin 

Muotoilutuotteet

Monet luulevat, että muotoilutuotteita tulee käyttää kuiviin ja föönattuihin hiuksiin. On kuitenkin erittäin tärkeätä levittää muotoilutuotteita ennen föönausta, pyyhekuiviin hiuksiin jotta tuotteista saa kaiken tehon irti. Suolasuihke ja volyymimousse ovat avaintuotteet, kun haluat maksimaalista volyymia. Käytä aina lämpösuojatuotetta, kun käytät fööniä, kiharrinta tai suoristusrautaa, jotta hiukset eivät kulu. 

3. Hiusmuotoilu föönauksen jälkeen

Muotoilutuotteet

Viimeistelytuotteita tulee käyttää, kun hiukset ovat föönattu ja kestävyyttä halutaan maksimoida. Vinkki – käytä hiuslakkaa ennen hiuksien kihartamista raudalla silloin kiharat pysyvät entistä paremmin. Harjaamalla hiukset läpi, kun kiharat ovat viilentyneet saat kauniin ja luonnollisen lopputuloksen. Viimeistele hiukset volyymisuihkeella, joka antaa hiuksille lisätekstuuria.  

Lue lisää

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331