Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

VIHDOIN TÄÄLLÄ: tämän vuoden adventtikalenterit! 

Martine Lunde - ”en pärjäisi ilman kiinnityssuihketta!”

Haastattelu
TV-julkkis ja kosmetiikkafani Martine Lunde raotti KICKSin lukijoille meikkilaukkuaan ja kylpyhuoneen kaappejaan. Tässä haastattelussa hän kertoo suosikkituotteistaan!

Mikä on suosikkikategoriasi kauneudenhoitotuotteissa?
– Ehdottomasti pohjustusvoiteet! Ne vaikuttavat meikkiin niin paljon: siitä tulee entistä upeampi ja tasaisempi ja se kestää paremmin. Käytän joka kerta neljää tai viittä erilaista primeria. Yhtä kosteuttavaa, yhtä huokosia häivyttävää – haluan kaikki edut! Niin saan täydellisen pohjan meikille. Rakastan myös highlightereita. Korostan poskipäitä, nenänvartta, otsaa, kulmaluita, silmäkulmia ja leukaa. Tiedän, että highlighterin käyttäminen kaikkialla ei ole kovin tavallista, mutta ihoni on niin kuiva, ettei korostus tee siitä kiiltävää, vaan antaa ainoastaan hehkua.
Miltä ihonhoitorutiinisi näyttää?
– Olen ihonhoidon kanssa itse asiassa vähän huolimaton, mutta yritän parantaa tapani. Aamuisin on liian kiire, ja iltaisin minua laiskottaa. Käytän usein vain puhdistuspyyhkeitä. Tähän asti se on toiminut hyvin, mutta nyt tuntuu siltä, että minun tarvitsee alkaa huolehtia ihostani paremmin. Kosteuttamisessa olen paljon parempi kuin puhdistuksessa. Rakastan oikein täyteläisiä kosteusvoiteita, ja käytänkin sellaista joka päivä. Näin talvella suosin Biothermin Aquasource-voidetta, joka sopii minulle hyvin.

Onko sinulla joitakin suosikkituotteita, joita käytät vuodesta toiseen?
– Urban Decayn Setting Spray! En ymmärrä niitä, jotka eivät käytä kiinnityssuihketta. Pelkästään ajatus siitä, etten voisi viimeistellä meikkiäni kiinnityssuihkeella, aiheuttaa minulle stressiä. Se parantaa lopputulosta niin paljon ja saa meikin kestämään pidempään. Kiinnityssuihkeen loppuminen, haha, se on melkeinpä kriisin paikka!

Kuinka meikkaaminen vaikuttaa sinuun?
– Rakastan meikkaamista ja se on minusta hauskaa. Suhtaudun siihen kuitenkin rennosti. Olen usein ilman meikkiä, mutta silloin kun meikkaan, otan sen tosissani ja voin käyttää siihen kaksikin tuntia. Testaan mielelläni uusia tuotteita. Käytän eniten rahaa kauneudenhoitotuotteisiin.
Onko sinulla jotakin luottomeikkityyliä?
– Meikkipohjani näyttää suurelta osin samalta joka päivä. Vaihtelen ja kokeilen eri tyylejä silmämeikissä ja luomiväreissä. Useimpina päivinä en kuitenkaan meikkaa, vain silloin jos olen esimerkiksi menossa kokoukseen. Varmasti juuri siksi meikkaaminen on minusta niin kivaa ja teen sen täysillä!
Mihin panostat, kun meikkaat juhliin?
– Käytän mielelläni huulipunaa, mutta koska panostan usein silmämeikkiin, suosin värejä, jotka ovat lähellä huulieni luonnollista sävyä. Tyylistä tulee mielestäni hyvännäköinen, kun siinä on lämpimiä kullan, ruskean ja oranssin sävyjä, ja pidän niistä silmämeikissä. Oranssi on ollut jo pitkään suosikkini luomiväreissä.

Lue lisää

Valitse sopivin klassikkopaletti Urban Decaylta

Asiantuntijavinkki
Paletit ovat ehdottomasti meikkilaukun supertähtiä. Yksi pidetyimmistä ja puhutuimmista on Urban Decayn Naked-luomiväripaletti. Se on moderni meikkiklassikko, jota on saatavilla monissa sävyissä – ja juuri nyt KICKSiltä! Autamme sinua löytämään juuri itsellesi sopivan paletin!

Säihky kuin Linda Hallberg

Haastattelu
Ruotsin make-up artistien ykkösnimi ja tähtibloggaaja Linda Hallbergin nimikkotuotteet – paletit ja kynät – ovat todellisia monitoimimeikkejä.

Pelottava Halloween-meikki

Toimi näin
Halloween on aivan pian täällä ja naamiaisasusi on selvillä. Älä unohda kuitenkaan tärkeintä: oikein pelottavaa meikkiä!

All about that base!

Asiantuntijavinkki
Make-up artistit sen tietävät: siistin ja ammattimaisen ehostuksen salaisuus on huolella tehty meikkipohja. KICKS opastaa vaihe vaiheelta, miten teet täydellisen meikkipohjan.

Asiantuntija opastaa - Pohjuste on meikin perusta

Asiantuntijavinkki
Pohjusteen ansiosta meikkivoide kestää kauemmin siistinä. Smashboxin make-up artist Sebastian Gradzik paljastaa parhaat vinkkinsä, joiden avulla saat meikkipohjasta vielä paremman.

Löydä juuri sinulle sopiva meikkivoide: cushion vai stick?

Asiantuntijavinkki
Nestemäinen meikkivoide, meikkipuuteri, puikkomeikkivoide – vai kenties jotain muuta? Opastamme sinua, miten valita oikea, sinulle parhaiten sopiva meikkivoide.

Smashbox Hollywoodin kuumin meikkimerkki

Haastattelu
Meikinpohjuste oli tuiki tuntematon tuote, kun Smashbox lanseerasi Photo Finish -primerin. Nyt löydät koko Hollywoodin suosikkisarjan yksinoikeudella KICKSiltä!

Fantastiset ripset

Toimi näin
Ripsiväri on yksi meikkipussin avaintuotteista. Valtavasta valikoimasta sen oikean löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa. KICKS neuvoo, miten valitset itsellesi sopivimman maskaran harjan perusteella.

Paras kasvosuihke

Toimi näin
Kosteuttava, pohjustava ja viimeistelevä – kasvosuihkeissa on valinnan varaa. Mutta mitä mikin tekee? KICKS auttaa sinua valitsemaan sen oikean!

Hyvin pysyy

Toimi näin
Koko työpäivän tai bileyön kestävä meikki ei edellytä rakettitiedettä. Meikki pysyy pitkään siistinä, kun hallussa ovat oikeat tekniikat ja laadukkaat tuotteet. Näin sen teet!

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Toimitustavat
Maksutavat