Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Members only! Urban Decay All Nighter Setting Spray -30%. Max 3 kpl per asiakas.

Groomingkoulu – miesten ihonhoito-ohjeet

Toimi näin
Miesten iho ei oikeastaan eroa naisten ihosta juurikaan, paitsi parrankasvun osalta. Myös miesten tulisi naisten tapaan huolehtia ihostaan ja sen hyvinvoinnista, jotta iho näyttää hyvältä ja virkeältä. KICKSin grooming-koulusta saat vinkkejä miesten ihonhoitoon!

Vaihe 1: Puhdistus

Puhdista kasvot puhdistustuotteella aamuin illoin. Älä käytä kasvoille saippuaa, sillä se kuivattaa ihoa! Valitse omalle ihotyypillesi sopiva kasvojen puhdistusaine: öljy, voide, emulsio, vaahto tai geeli. Hiero kasvoille kostutetulla käsillä ja huuhtele.

Vaihe 2: Kuorinta

Kuorintatuotteita käytetään 1–2 kertaa viikossa. Kuorinta irrottaa kuolleet ihosolut, kuivan ihon ja poistaa mustapäitä. Se saa ihosi näyttämään raikkaammalta ja puhtaammalta. Kuorinta ehkäisee myös partakarvojen sisäänpäin kasvamista, joka voi aiheuttaa karvatuppien ärtymistä. Hiero tuote ihoon pyörivin liikkein ja huuhtele. Vältä herkkää silmänympärysihoa. 

Vaihe 3: Kosteutus

Kosteuta kasvojen iho aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Kosteutus on erityisen tärkeää iltaisin, sillä iho uusiutuu yön aikana. Jos haluat tehostaa ihonhoitoa, seerumi on oikea valinta. Seerumissa vaikuttavien aineiden pitoisuudet ovat korkeammat ja se imeytyy syvemmälle ihoon. Valitse ihotyypillesi sopiva seerumi ja levitä se ennen kosteusvoidetta. Huolehdi myös parran alla olevasta ihosta. Iho silmien ympärillä on erittäin ohutta ja herkkää, ja sitä varten tarvitaan erityinen silmänympärysvoide. 

Vaihe 4: Aurinkosuoja

Aurinkosuoja on tärkeää, jos haluat pitää ihosi nuoren ja terveen näköisenä. Älä siis kitsastele suojakertoimen suhteen. Levitä aurinkosuoja ihonhoitorutiinisi päätteeksi tai valitse suojakertoimen sisältävä kosteusvoide. Hiero huolellisesti kulmakarvojen ja parran alueelle, jottei karvoihin jaa voidejäämiä. Jos tuotteen levittäminen tuntuu hankalalta, valitse suihke.

Lue lisää

Trendspotting: miesten meikkaaminen

Trendi
Ovatko nimet kuten James Charles, Manny Mua ja Thomas Sekelius tuttuja? He ovat kauneusmaailman uusia tähtiä, jotka esittelevät YouTube-kanavillaan meikkaustaitojaan ja keräävät jatkuvasti enemmän seuraajia.

Kolme askelta miesten muotoiltuihin kulmakarvoihin

Toimi näin
Kauniisti muotoillut ja hyvännäköiset kulmakarvat tekevät kasvoille ihmeitä. Ne antavat huolitellun vaikutelman sekä saavat sinut näyttämään nuoremmalta ja pirteämmältä.

Nopea, huomaamaton meikki miehille!

Toimi näin
Tietenkin miehet voivat meikata! Olet ehkä nukkunut huonosti, kasvoille on ilmestynyt muutama näppy tai tunnet olosi hieman valjuksi. Meikillä saat helposti itsesi näyttämään pirteältä nopeasti. Eikä se näy – me lupaamme!

KICKS ohjeistaa: näin saat hyvännäköisen parran

Haastattelu
Viiksivaha, värillinen geeli ja partaöljy. Erilaisia partatuotteita on saatavilla enemmän kuin koskaan ennen, sillä täydellinen parta on haluttu. Juttelimme Sundsvallin KICKSin Micael Johanssonille kasvavasta partatrendistä ja miten parrasta saa hyvännäköisen.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331