Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Members only! Urban Decay All Nighter Setting Spray -30%. Max 3 kpl per asiakas.

KICKS ohjeistaa: näin saat hyvännäköisen parran

Haastattelu
Viiksivaha, värillinen geeli ja partaöljy. Erilaisia partatuotteita on saatavilla enemmän kuin koskaan ennen, sillä täydellinen parta on haluttu. Juttelimme Sundsvallin KICKSin Micael Johanssonille kasvavasta partatrendistä ja miten parrasta saa hyvännäköisen.

Mikä on tavallisin partaan liittyvä kysymys?
– Kaikki haluavat tietää, miten partaa muotoillaan. Kuinka sen saa pysymään paikallaan hyvännäköisenä. Neuvon yleensä käyttämään neutraaleja hiustenhoitotuotteita, kuten kiiltovahaa. Hauska kysymys on myös se, kuinka viiksiin saa aikaan tyylikästä koristeellisuutta. Siihen tarvitaan vaha, joka sitoo partaa yhteen. 

Mikä on yleisin näkemäsi parran pituus? 
– Tuuhea parta, ei vain sänki vaan ihan kunnon parta. 

Entä jos parta kasvaa huonosti tai epätasaisesti? Mitä silloin?
– Se voi olla turhauttavaa. Itselläni parta kasvaa huonosti ja tapaan täyttää aukot kulmakynällä. Tarkoitukseen käy kuiva kulmakynä, värillinen kulmageeli tai kulmaväri. 

Parranajokone vai höylä?
– Jos osaa homman hyvin, voi käyttää veistä. Muuten mielestäni höylä on paras. Vaihda ajopää usein, jotta se on aina terävä, muuten voit vahingoittaa ihoa. 

Miten partaa hoidetaan päivittäin? 
– Kosteuttavat partatuotteet ovat hyviä. Iho kuivuu helposti kun parta kasvaa. Käytä parranhoitoainetta ja partaöljyä ja hiero hyvin. Muista pestä parta shampoolla kun käyt suihkussa. Partaan kerääntyy paljon bakteereja. Lernberger Stafsingin uusi miesten sarja sisältää erinomaisia tuotteita.

Lue lisää

Trendspotting: miesten meikkaaminen

Trendi
Ovatko nimet kuten James Charles, Manny Mua ja Thomas Sekelius tuttuja? He ovat kauneusmaailman uusia tähtiä, jotka esittelevät YouTube-kanavillaan meikkaustaitojaan ja keräävät jatkuvasti enemmän seuraajia.

Kolme askelta miesten muotoiltuihin kulmakarvoihin

Toimi näin
Kauniisti muotoillut ja hyvännäköiset kulmakarvat tekevät kasvoille ihmeitä. Ne antavat huolitellun vaikutelman sekä saavat sinut näyttämään nuoremmalta ja pirteämmältä.

Nopea, huomaamaton meikki miehille!

Toimi näin
Tietenkin miehet voivat meikata! Olet ehkä nukkunut huonosti, kasvoille on ilmestynyt muutama näppy tai tunnet olosi hieman valjuksi. Meikillä saat helposti itsesi näyttämään pirteältä nopeasti. Eikä se näy – me lupaamme!

Groomingkoulu – miesten ihonhoito-ohjeet

Toimi näin
Miesten iho ei oikeastaan eroa naisten ihosta juurikaan, paitsi parrankasvun osalta. Myös miesten tulisi naisten tapaan huolehtia ihostaan ja sen hyvinvoinnista, jotta iho näyttää hyvältä ja virkeältä. KICKSin grooming-koulusta saat vinkkejä miesten ihonhoitoon!
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331