Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Aloita lähtöläskenta jouluun ihanilla adventtikalentereilla!

Vartaloöljyt ja hierontaöljyt

57 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Jos ihosi on kuiva ja eloton, laadukas vartaloöljy voi tehdä ihmeitä. Vartalo- ja hierontaöljyt sisältävät kosteutta säilyttäviä ainesosia, jotka tekevät ihosta ihanan sileän. Rentouttavat öljyt sisältävät hyvää tekeviä rasvahappoja ja auttavat säilyttämään ihon kosteustasapainon.
Kun hierot itseäsi tai jotakuta toista, suosittelemme että lämmität kätesi ennen öljyn levittämistä. Hiero jalkoja, reisiä, selkää ja hartioita. Öljymme sisältävät luonnollisia ainesosia, jotka hoitavat ja suojaavat ihoa, ja tekevät siitä virkistyneen ja joustavan. Tarvitsetko apua hierontaöljyn valintaan? Ota meihin yhteyttä verkosta tai kysy neuvoa lähimmän Kicks-myymälän henkilökunnalta!

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331