Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Käsivoiteet ja käsien hoito

169 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Kädet ja kynnet
Kädet altistuvat usein suuremmalle rasitukselle kuin muut kehonosat, joten muista tarjota niille hieman ylimääräistä huolenpitoa. Saippuapesu ja nopeat säänmuutokset talvella ja kesällä kuivattavat helposti käsien ihoa. KICKS-valikoimaan kuuluu useita erilaisia kosteuttavia ja pehmentäviä käsivoiteita, jotka sopivat eri ihotyypeille. Kynsinauhat altistuvat myös rasituksille, ja niistä voi helposti tulla kuivat ja repeilevät. Tikkuiset kynsinauhat voivat olla todella kivuliaat. Hyvä kynsinauhavoide tai -öljy pehmentää kynsinauhoja ja tekee niistä ihanan pehmeät ja joustavat.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331