Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

VIHDOIN TÄÄLLÄ: tämän vuoden adventtikalenterit & lahjapakkaukset! 

Rasvoittuvatko hiuksesi päivässä? KICKS on löytänyt ratkaisun!

Asiantuntijavinkki
Oletko venyttänyt hiuksesi pesuväliä tai ovatko hiukset likaiset pian pesun jälkeen? KICKS selvitti perinpohjaisesti hiusten rasvoittumisen syyt ja paljastaa nyt parhaat vinkit miten saada hiuspohja tuottamaan vähemmän talia!

Miksi hiukset rasvoittuvat?

Ennen kuin perehdymme tarkemmin tapoihin päästä eroon rasvoittuvista hiuksista, avaamme ensin hiusten rasvoittumisen syitä. Kaikki lähtee hiuspohjasta ja siihen kiinnittyneistä karvatupeista, jotka tuottavat sebumia eli ihotalia. Hiuspohjan tuottama tali, joka saa hiukset tuntumaan likaisilta kosteuttaa hiuspohjaa ja auttaa pitämään sen terveenä. Hiusten rasvoittuminen siis ehkäisee hiuspohjan hilseilyltä sekä hiusten kuivumiselta. Hiukset saattavat kuitenkin näyttää likaisilta ja rasvaisilta jo muutaman päivän kuluttua, mikäli hiuspohjaan on ehtinyt kertyä paljon talia.

Kolme syytä miksi hiukset rasvoittuvat ennätysnopeasti

Monet voivat varmasti samaistua tunteeseen, kun viimeisimmästä hiusten pesupäivästä on vierähtänyt pidempi tovi ja hiukset tuntuvat likaisilta ja rasvaisilta. Joidenkin hiukset rasvoittuvat kuitenkin jo pesun jälkeisenä päivänä tai ovat jopa likaiset heti pesun jälkeen. Seuraavaksi kerromme muutamia syitä hiuspohjan rasvoittumiselle.

Hiuspohjasi tuottaa enemmän talia verrattuna muihin.

Jokaisen hiuspohja on uniikki, joten hiuspohjan rasvoittuminen ja talintuotanto on hyvin yksilöllistä. Mikäli talirauhaset tuottavat paljon sebumia, hiuksesi saattavat rasvoittua muita nopeammin.


Peset hiuksia liian usein

Usein kuvitellaan, että helpoin ratkaisu päästä eroon rasvaisista hiuksista on pestä niitä usein. Vaikka hiustenpesu saakin rasvaiset hiukset välittömästi puhtaaksi, pitkällä tähtäimellä se saattaa vain pahentaa tilannetta tekemällä hiuksista entistä rasvaisemmat. Hiustenpesu shampoolla poistaa hiuspohjasta kaiken talin, mikä kiihdyttää entisestään hiuspohjan talituotantoa ja aiheuttaa hiusten rasvoittumisen.

Hiustuotteesi eivät sovi hiustyypillesi

Rasvaisille hiuksille kannattaa valita siihen tarkoitetut hiustuotteet, jotka sopivat juuri sinun hiustyypillesi. Suosi mietoja ja hellävaraisia tuotteita, jotka eivät kuivata hiuspohjaa, sillä kuiva päänahka kutiaa ja kiihdyttää hiusten rasvoittumista.

Näin saat hiuspohjan tuottamaan vähemmän talia

On paljon konsteja, miten voit vähentää hiuspohjan talineritystä. Yksi tehokkaimmista tavoista on totutella hiuspohjaa erittämään vähemmän talia ja kerromme nyt miten se tehdään.

Käytä syväpuhdistavaa shampoota

Tuntuvatko hiuksesi likaisilta eivätkä tuotejäänteet lähde hiuksista normaalin hiustenpesun yhteydessä? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla toista shampoota, jonka tärkeimpänä ominaisuutena on syväpuhdistavat vaikutukset.

Vähennä hiustenhoitoaineen määrää

Hiustenhoitoaine on erittäin hyödyllinen tuote. Se kosteuttaa, pehmentää ja pitää hiuksista huolta kampaamokäyntien välissä. Hyvistä ominaisuuksista huolimatta se voi kuitenkin saada hiuksesi rasvoittumaan nopeammin, kuin olisit sitä toivonut.

Suosi kosteuttavia tuotteita

Voi tuntua ristiriitaiselta vähentää hoitoaineen määrää ja samalla lisätä kosteuttavien tuotteiden käyttöä. Hiusten syväpuhdistuksen jälkeen on kuitenkin tärkeä varmistaa, että hiuspohja saa tarpeeksi kosteutta, tai muuten se saattaa tuottaa liikaa talia. Suosi siis kosteuttavia hiustuotteita, jotka eivät ole koostumukseltaan liian raskaita.

Käytä kuivashampoota pesukertojen välissä

Liiallinen hiustenpesu voi lisätä hiuspohjan talintuotantoa. Tästä syystä kannattaa kokeilla pestä hiuksia harvemmin ja välttyä hiusten rasvoittumiselta. Suihkuttamalla kuivashampoota hiusten tyveen auttaa pitämään hiuksia raikkaana pesukertojen välissä.

Lue lisää

Lisää volyymia hiuksiin – neljä helppoa vaihetta

Toimi näin
Pohditko, miten saada hiuksiin lisää volyymia ja tuuheutta? Opastamme, miten luot upeaa tuuheutta hiuksiisi ammattilaisten tapaan neljässä yksinkertaisessa vaiheessa. Tuloksena on luonnollisen kauniit hiukset. Yksi parhaista vinkeistämme tuuheuden luomiseen on kuivashampoon käyttö.

Mikä hiustyyppi sinulla on?

Asiantuntijavinkki
Monet tekijät vaikuttavat siihen, miltä hiukset näyttävät. Kasvojen muoto, elämäntyyli sekä hiustyyppi ja -laatu ovat muutamia niistä. Löydä omalle hiustyypillesi parhaiten sopivat tuotteet avullamme.

Viisi syytä, miksi rakastaa kuivashampoota

Asiantuntijavinkki
Kuivashampoo on monikäyttöinen hiustuote: sen käyttäminen säästää aikaa, tuo hiuksiin lisää volyymia ja rakennetta, raikastaa ja joskus jopa sävyttää hiuksia. Tässä vinkkimme, miten saat kaiken hyödyn irti kuivasampoostasi!

Kohenna hiustesi kuntoa! Parhaat vinkit Lernberger Stafsingilta

Haastattelu
Ovat hiuksesi kiillottomat ja hauraat pitkän talven jäljiltä? Huippukampaajat Patrik Lernberger ja Mattias Stafsing jakavat parhaat vinkkinsä näyttävien laineiden luomiseen ja terveen hiuspohjan ylläpitoon.

Terveet ja upeat kesähiukset

Toimi näin
Auringosta, tuulesta ja vedestä on ihana nauttia – mutta ne rasittavat hiuksia. Näin saat hiuksesi pysymään hyvännäköisinä, suojattuina ja hoidettuina koko kesän.

Video: kesäinen lettikampaus

Toimi näin
KICKSin kauneusekspertit Mikaela ja Cassandra opastavat videolla askel askeleelta, miten tehdä rento, kesäinen lettikampaus. Kampaus sopii täydellisesti niin juhannukseen, festareille kuin kesän muihinkin juhliin.

Hiusten uusi paras kaveri: Budgie!

Trendi
Budgie on uusi hiustenhoito- ja muotoilutuotemerkki, joka on saatavana ainoastaan KICKSiltä. Merkin nimi ja keltainen väri tulevat undulaateilta. Myös niistä jokaisella on uniikki tyyli ja oma persoonallisuus – aivan kuten meillä kaikilla.

Budgie-kuivashampoot

Trendi
Kuivashampoo on yksi tämän hetken suosituimmista hiustuotteista. Kuivashampoo tekee hiuksista vastapestyn tuntuiset shampoopesujen välissä, mutta antaa myös kampaukselle volyymia ja runsautta. Budgien valikoimaan kuuluu neljä eri tarkoituksiin kehitettyä kuivashampoota, jotka sopivat eri hiustyypeille. Käymme tässä läpi eri vaihtoehdot!

Näin käytät KICKS Beautyn isoa hiuspinniä

Toimi näin
Näyttävä isompikokoinen hiuspinni, joka pitää hiukset paikallaan. Voidaan käyttää monien kampausten luomiseen.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331