Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Joululahja poikaystävälle 2019

Asiantuntijavinkki
Mitä poikaystävä haluaisi? Se voi olla kova pähkinä purtavaksi. Meillä on useita mahtavia vinkkejä, joilla saat rakkaasi hymyilemään kuin Hangon keksi.

Suihkunraikkautta

Osta täältä

Monille, myös miehisen sukupuolen edustajille, raikas suihkusaippua on arvostettu lahja. Oikea tuote voi nostaa päivittäiset pesuhetket uudelle tasolle. Anna rakkaallesi saippua, joka jättää kylpyhuoneeseen ihanan tuoksun, niin pääset itsekin nauttimaan siitä! 

Ihonhoidon persutuotteita

Osta täältä

Yllättävän usein miehet eivät tiedä ihonhoidosta tarpeeksi. Iästä ja sukupuolesta riippumatta on tärkeää hoitaa ihoa, joten tutki poikaystäväsi kylpyhuoneen kaappi kun hän ei huomaa ja selvitä, mitä häneltä puuttuu. Näin tiedät, tarvitseeko parempi puoliskosi päivä- tai yövoidetta tai kenties hoitavaa silmänympärysvoidetta.

Urheiluhullulle sopivaa

Täysikokoisten ihon- ja hiustenhoitotuotteiden raahaaminen treeneihin monta kertaa viikossa ei ole järin käytännöllistä. Mikset auttaisi rakkaasi arkea ja ostaisi hänelle matkakokoisia tuotteita hänen suosikeistaan? Deodorantti, suihkusaippua, shampoo ja hoitoaine hienossa laukussa ovat todella hyvä lahja.   

Lue lisää

Ylellisiä uutuuksia KICKSin valikoimassa

Tutustu uusiin ylellisiin tuotemerkkeihin, jotka ovat nyt saatavillasi uuden KICKS-verkkokaupan kautta.

Vallan uusi väri on pinkki

Ennen vanhaan valtaapitävät olivat tummiin pukeutuneita miehiä – mutta nyt on käynnissä suuri vallanvaihto! Suunnannäyttäjiksi ovat astuneet kirkkaaseen punaiseen, pinkkiin, liilaan ja keltaiseen pukeutuneet naiset.

Joululahja isälle 2019

Asiantuntijavinkki
Jos kysyt isältäsi, mitä hän haluaa joululahjaksi, monet seuraavista ovat usein vakiovastauksia: 1. ”Kilttejä lapsia”, 2. ”Sukkia tarvitsee kyllä aina...” tai 3. ”En tiedä”. Onneksi me tiedämme, mistä isäukko ilahtuu jouluaattona!

Joululahja tyttöystävälle 2019

Asiantuntijavinkki
Tyttöystävän joululahja on tietenkin valittava ajatuksella. Hän tuo jokaiseen päivään paljon iloa, joten hän ansaitsee erityisen hienon joululahjan!

Joululahja äidille 2019

Asiantuntijavinkki
Onko äidilläsi jo kaikkea? Pohdipa hetki, keksit kyllä jotakin, joka ilahduttaa äitiäsi! Hemmottele häntä kunnolla ihanilla lahjoilla.

KICKSin lahjaopas: lahjaideat kesän juhliin

Asiantuntijavinkki
Kaipaatko ideoita ja inspiraatiota, millainen olisi hyvä ylioppilaslahja, valmistujaislahja, häälahja tai tuliainen kesäisiin grillijuhliin? Meiltä KICKSiltä löydät kesälahjat kaikkiin tilanteisiin!

Äitienpäivä 2019: vinkit täydellisen äitienpäivälahjan löytämiseksi

Asiantuntijavinkki
Mikset antaisi äidillesi tänä vuonna äitienpäivälahjaksi vaikkapa rentouttavan hetken omaa aikaa, pienen palan ylellisyyttä tai ajattoman, aina sopivan klassikkotuotteen? Löydä täydellinen äitienpäivälahjasi KICKSiltä.

Kauneuseksperttien joululahjatoiveet

Asiantuntijavinkki
KICKS-kauneusekspertit paljastavat, mitä suosikkituotteita he toivovat joululahjaksi.

Ystävänpäivä 2019: vinkit romanttisen lahjaan

Asiantuntijavinkki
Autamme sinua löytämään täydellisen lahjan ystävänpäiväksi 2019. Ilahduta ystävääsi tai rakastasi klassisen romanttisella lahjalla, kuten kukilla tai suklaalla, mutta valitse yllättävä variantti! Täältä löydät ystävänpäivän lahjaideat tyttöystävälle, poikaystävälle tai muulle tärkeälle henkilölle.

Kansainvälinen naistenpäivä: erityishuomiota kaikille naisille

Kansainvälisenä naistenpäivänä kunnioitamme ja ylistämme erityisen paljon kaikenikäisiä naisia ympäri maailmaa. Tiesitkö, että päivä sai alkunsa jo vuonna 1910, ja vuodesta 1975 alkaen päivä on ollut YK:n teemapäivälistalla? Päätimme huomioida päivän kertomalla lyhyesti taustaa muutaman suositun ja menestyneen brändimme takana, jotka kaikki ovat naisten perustamia.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331