Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Valitse ihollesi sopiva Foreo-kasvojenpuhdistusharja

Tärkein vaihe ihonhoitorutiinissa on puhdistus. Ruotsalaisen Foreon LUNA-kasvojenpuhdistusharjat tekevät kasvojenpuhdistuksesta tehokkaampaa: harjojen silikoninystyt värähtelevät hellävaraisesti ihoa vasten maksimoiden sen hehkun.

LUNA Play
LUNA Play on kätevä malli tutustua LUNA-sarjaan ensimmäistä kertaa! Se on pienikokoisempi ja hinnaltaan edullisempi kasvoharja, joka kestää jopa 100 käyttökertaa. Soveltuu kaikille ihotyypeille.

LUNA Play Plus
LUNA Play Plus tarjoaa pidemmän käyttöajan sen vaihdettavien paristojen myötä, ja siinä on suurempi harjapää kuin LUNA Play -harjassa. LUNA Play Plus on saatavilla seitsemässä eri värissä ja sopii kaikille ihotyypeille.

LUNA 2
LUNA 2 on sarjan kasvojenpuhdistusharjoista suurikokoisin, ja siinä on kaksi eri puolta: toisella puolella puhdistat kasvot ja toisella taas hellit ihoasi nuorentavalla kasvohieronnalla. LUNA 2 on saatavilla neljässä eri värissä ja siitä löytyy eri versiot eri ihotyypeille: normaalille iholle, sekaiholle, rasvoittuvalle iholle, herkälle iholle ja miesten iholle. Ladattava.

LUNA Mini 2
LUNA Mini 2 on pienikokoisempi versio LUNA 2 -harjasta, joten se on hyvä vaihtoehto paljon matkustelevalle. Sen harjasosassa on käytetty kolmea erilaista puhdistusvyöhykettä, minkä myötä se sopii kaikille ihotyypeille. LUNA Mini 2 on saatavilla kuudessa eri värissä. Ladattava.

LUNA Go
LUNA Go on LUNA-sarjan pienikokoisin harja ja kulkee kätevästi mukana matkoilla ja käsilaukussa. Kuten LUNA 2 harjassa, tässäkin mallissa on sekä puhdistus- että hierontapuoli. LUNA Go on saataville neljälle eri ihotyypille. Ladattava.

IRIS Eye Massager
IRIS on suunniteltu häivyttämään ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä herkän silmänympärysihon alueella. Sen virkistävä värähtely vähentää turvotusta sekä auttaa häivyttämään tummia silmänalusia ja juonteita. Ladattava.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti