Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Valo NORDIC-C Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence 30 ml
Valo NORDIC-C Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence 30 ml
Kampanja -20%

Valo NORDIC-C Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence 30 ml

Lumene

Vesi ja valo, kosteutus ja hehku – nämä yhdistelmät ovat reseptimme tämän edistyksellisen, kirkastavan tiivisteen takana.
22,42 €29,90 €

Tuotearvostelut

Tiina | 8.10.2018
Odotukset tämän suhteen olivat korkealla, mutta valitettavasti tuote ei niitä lunastanut. En huomannut mitään eroa, käytin tuotetta tai en.
Annabella | 15.06.2018
Turhaa hehkutettu... Koostumukseltaan ohut litku, kaikkea muuta kuin ylellinen. En huomaa käytössä mitään erityistä vaikutusta. En osta enää.. Antaa sen mitä lumenelta voi odottaakin, eli lähikaupan hyllyn tasoinen tuote.
Sara | 9.03.2018
Ihanan kevyen, mutta kosteuttavan tuntuinen seerumi. Tuo terveen hehkun kasvoille ja tuoksu tuo mieleen herkullisen mehujään. Sopii myös erinomaisesti meikkivoiteen alle.

Lisätietoja

Vesi ja valo, kosteutus ja hehku – nämä yhdistelmät ovat reseptimme tämän edistyksellisen, kirkastavan tiivisteen takana. Uudistunut kirkastava teknologiamme sisältää antioksidanttipitoisen lakan marjauutetta ja heleyttävää C-vitamiinia, jotka elvyttävät välittömästi väsynyttä ja sameaa ihoa. Ainutlaatuisen puhdas pohjoinen lähdevesi ja kosteutta sitova hyaluronihappo kosteuttavat ihoa saaden ihon näyttämään sileämmältä ja kauniin hehkuvalta. Kaunein valo tulee luonnosta – sytytä ihosi luonnollinen hehku.
Levitä hyaluronitiivistettä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Parhaan tuloksen saat, kun levität kasvoillesi lopuksi seerumia ja kasvovoidetta.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331