Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Take The Day Off Cleansing Milk 200 ml

Take The Day Off Cleansing Milk 200 ml

Clinique

Mieto meikinpoistoaine, joka poistaa helposti vedenkestävän meikin ja aurinkosuojan. Huuhdo vedellä tai pyyhi pois liinalla.
32,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Take The Day Off Cleansing Milk 200 ml
p649702
v32675415
Clinique
EUR
32.5

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Mieto meikinpoistoaine, joka poistaa helposti vedenkestävän meikin ja aurinkosuojan. Huuhdo vedellä tai pyyhi pois liinalla. Ei jätä iholle jäämiä, säilyttää ihon kosteustasapainon ja tekee ihosta pehmeän ja miellyttävän tuntuisen. Silmälääkärien testaama. Sopii hyvin kuivalle iholle.
Levitetään kuivin sormin kuivalle kasvojen iholle. Vältä silmänympärysaluetta. Huuhdellaan lämpimällä vedellä tai pyyhitään pois. Lopeta kolmivaiheisella ihonhoitorutiinilla.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Koko:200 ml
Ihotyyppi:Kuiva
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331