Kolme askelta heleään ja hyvinvoivaan ihoon - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

−20% yli 60 euron ostoksista*! Voimassa KICKS Club-jäsenille ja jäseneksi liittyville, 31.5 saakka.

Kolme askelta heleään ja hyvinvoivaan ihoon

Kolme askelta heleään ja hyvinvoivaan ihoon

Yksikään iho ei ole täysin samanlainen kuin toinen, ja myös ihomme tarpeet muuttuvat vuosien kuluessa – ja iän karttuessa. Autamme sinua löytämään tuotteet, jotka sopivat juuri sinulle. Meillä KICKSillä ihonhoito on tärkeässä roolissa, mikä näkyy tuotevalikoimassamme.
Jaa

Päivän aikana ihon pinnalle kertyy likaa, epäpuhtauksia ja kuolleita ihosoluja. Siksi päivittäinen puhdistus on tärkeä osa ihonhoitorutiineja. Puhdista iho myös aamulla, sillä yön aikana iho toimii aktiivisesti poistaakseen epäpuhtauksia.

2. Seerumi

Seerumi sisältää enemmän aktiiviaineita kuin voide ja sopii niin päivä- kuin yövoiteen alle. Pienemmän molekyylikokonsa ansiosta seerumi imeytyy syvemmälle ihoon. Koostumuksesta riippuen seerumi voi esimerkiksi kosteuttaa, heleyttää tai silottaa ihoa tai tasoittaa ihonväriä.

Voiteen tehtävä on kosteuttaa ja suojata ihoa. Päivävoide on kuin suojakilpi, joka lukitsee kosteuden ihoon. Suosi tuotteita, joissa on SPF, sillä aurinko aiheuttaa jopa 90 % ihon ikääntymisestä. Mikäli ihosi on kuiva, tarvitset täyteläisen voiteen, joka antaa iholle runsaasti kosteutta aamuin illoin.

Kaikki kasvojenhoitotuotteet

Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024