Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti. Tilaa viimeistään 12.12. ja saat paketit ennen joulua (koskee PostNord kirjelähetyksiä).

Purifying Foam 150 ml

Purifying Foam 150 ml

MADARA

Mádara Purifying Foam on hellävarainen ja mieto puhdistusvaahto, joka puhdistaa ihoa syvältä. Poistaa tehokkaasti myös silmämeikin ja vedenkestävän ripsivärin.
18,95 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Purifying Foam
p94008663
v94008664
MADARA
EUR
18.95

Lisätietoja

Mádara Purifying Foam on hellävarainen ja mieto puhdistusvaahto, joka puhdistaa ihoa syvältä. Poistaa tehokkaasti myös silmämeikin ja vedenkestävän ripsivärin. Soveltuu normaalille iholle ja sekaiholle. Hiero vaahto hellävaraisesti iholle kostutetuin sormin. Huuhdo haalealla vedellä. Vedenkestävä ripsiväri vaatii kaksi pesua.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331