Väriä, kimalletta ja hehkua! LH Cosmetics ja kauneusvaikuttaja Margareta Grääs julkaisevat uuden meikkikokoelman - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Väriä, kimalletta ja hehkua! LH Cosmetics ja kauneusvaikuttaja Margareta Grääs julkaisevat uuden meikkikokoelman

Etsitkö tuotteita, jotka nostavat meikkisi aivan uudelle tasolle? Nyt kauneusvaikuttaja Margareta Grääs julkaisee yhteistyössä LH Cosmeticsin kanssa uuden meikkikokoelman, jolla saat meikkiisi lisää näyttävyyttä.
Jaa

Linda Hallberg on suosittu meikkitaiteilija, joka perusti LH Cosmeticsin lähes kymmenen vuotta sitten. Margareta Grääs on kauneusalan vaikuttaja, joka tarjoaa seuraajilleen päivittäin inspiraatiota jakamalla värikkäitä meikkilookejaan.

LH Cosmetics ja Margareta julkistavat nyt uuden yhteistyön, joka kantaa nimeä LH Cosmetics x Margareta Grääs. Kokoelma sisältää yhdeksästä herkullisesta väristä koostuvan luomiväripaletin, kaksi eri sävyistä poskipunaa sekä Fantastick-huulipunan/poskipunan, joka antaa poskille ja huulille upean hehkun ja värin. Kaikki tuotteet ovat saatavana ainoastaan meiltä KICKSiltä!

Mutta miten yhteistyö oikein sujui? Kysyimme Margaretalta ja Lindalta muutamia kysymyksiä.

Margareta Grääs ja Linda Hallberg kertovat meikkikokoelmastaan

Hei! Olemme uteliaita kuulemaan tästä yhteistyöstänne. Voisitteko kertoa siitä meille lisää?

Margareta: Lähes kaksi vuotta sitten aloimme kehittää yhdessä tuotteita, jotka julkaistaisiin LH Cosmetics x Margareta Grääs -kokoelmassa. Se on suuri unelmamme, joka on vienyt paljon aikaa ja energiaa, mutta nyt se on vihdoin julkaistu.
Linda: Kerromme mielellämme lisää. Kokoelmaan kuuluu kolme upeaa must-have-tuotetta, kuten esimerkiksi luomiväripaletti. Wow!

Miksi päätitte tehdä yhteistyötä?

Margareta: LH Cosmetics on yksi ehdottomista suosikkibrändeistäni. On vain muutamia tuotemerkkejä, joiden kanssa voisin kuvitella kehittäväni tällaisen kokoelman. Kun pyyntö saapui virallisesti, kaikki oli helppoa – vastasin siis ilman muuta myöntävästi.
Linda: Halusimme tehdä yhteistyötä värikkään ja iloisen persoonan kanssa, josta pidämme todella paljon. LH Cosmeticsin työntekijät ovat kaikki Margareta Grääsin suuria faneja, joten yhteistyö oli itsestäänselvää. 

Hienoa! Kuka keksi tuoteideat?

Margareta: Minä sain esittää toiveita siitä, minkä tyyppisiä tuotteita halusin kokoelmaan. Ideoimme yhdessä sitä, millaiset tuotteet sopivat mielestämme hyvin yhteen ja voisivat toimia kokoelmana. Minä sain kuitenkin päättää kaiken väreistä aina tuotteiden nimiin, luonnollisesti yhteistyössä LH Cosmeticsin kanssa. Testasimme todella paljon erilaisia luomivärejä, värejä ja muunnelmia, ennen kuin tein lopulliset valintani.
Linda: Juuri näin. Margaretalle annettiin vapaat kädet luoda haluamansa tuotteet.

Pitikö jompikumpi teistä tiukemmin kiinni omista ideoistaan kuin toinen? 

Margareta: Minä olen varmasti pitänyt tiukemmin oman pääni! Mutta koko LH Cosmeticsin väki on tukenut ja auttanut minua.  

LH Cosmetics x Margareta Grääs -kokoelmaan kuuluvat tuotteet 

Kertoisitteko meille jotain näistä tuotteista?

Margareta: Värikäs luomiväripaletti sopii kaikille ihonsävystä, iästä tai mieltymyksistä riippumatta. Sävyjä voidaan käyttää yksinään ja yhdessä. Duo Dimension on poskipuna, jossa ovat omat suosikkivärini. Se sisältää sekä lämpimiä että kylmiä sävyjä, joten se sopii todellakin aivan kaikkiin tyyleihin ja tilanteisiin. Fantastick-meikkipuikkoon valitsemani väri on mielestäni täydellinen huuliväri, jossa on ripaus kimalletta.
Linda: Kaikilla tuotteilla on mahdollista luoda rajattomasti erilaisia lookeja, ja ne sopivat aivan kaikille!

Miksi juuri nämä kolme tuotetta valittiin kokoelmaan?

Margareta: Luomiväri oli ilmiselvä valinta, sillä se on oma tunnusmerkkini ja mielestäni kaikkein hauskin meikkituote. Lisäksi sekä Fantastick että Duo Dimension ovat LH Cosmetics -kokoelman kaksi tuotetta, joita käytän päivittäin. Omien värien luominen tuotteisiin oli unelmani. Siksi nämä tuotteet oli suhteellisen helppoa valita.

LH Cosmetics x Margareta Grääs -kokoelma on saatavana ainoastaan KICKSiltä. Miksi asiakkaamme tarvitsevat näitä tuotteita?

Margareta: Luomivärejä on helppo käyttää, ja huulipuna sekä poskipuna sopivat kaikille.
Linda: Juuri niin. Olen samaa mieltä. Mielestäni paletti on meikkituote, jota tarvitaan astetta leikkisämmän ja värikkään meikin luomiseen.

Mitä näistä tuotteista tarvitsette aivan ehdottomasti?

Margareta: En voi elää ilman mitään niistä! Huulipunaa on käytetty sadoissa videoissa ja kuvissa kenenkään tietämättä, joten mielestäni tämä huulipuna on täydellinen tuote.
Linda: Minulle se on ehdottomasti paletti. Se on kerta kaikkiaan uskomaton, ja rakastan sen värejä ja kimalletta. Se on herkullinen, siis todellinen supertuote! 

Margareta Grääs ja Linda Hallberg antavat meikkivinkkejä  

Mikä on ollut hauskinta tässä yhteistyössä?

Margareta: Hauskinta on ollut luoda kokoelma suosikkibrändini kanssa ja samalla työskennellä yhdessä alan suurimman roolimallini kanssa. Se on ollut aivan uskomatonta!
Linda: Hauskinta on ollut se, että Margareta on saanut luoda kokoelman haluamallaan tavalla ja valita sen värit. Ja yhteistyö tuntuu todella luontevalta molemmin puolin!

Esiintyikö työskentelyssä haasteita?

Margareta: Kyllä, oli vaikea asettaa itselleen tietyt rajat. Olisin voinut kokeilla erilaisia asioita loputtomiin. Ei ole helppoa lopettaa, kun kaikki on vain niin hauskaa.

Ja lopuksi: mitkä ovat parhaat meikkivinkkinne KICKSin asiakkaille?

Margareta: Uskalla kokeilla enemmän ja ole rohkeampi! Sehän on vain meikkiä. Jos kokeilut eivät onnistu, voit aina pestä meikin pois ja aloittaa alusta.
Linda: Jos haluat uskaltaa kokeilla erilaisia värejä, lisää väriä hieman päivittäiseen meikkiisi joka päivä viikon ajan. Se voi olla jotain aivan pientä, pieni viiva, piste tai uusi linja, hauskanväriset huulet tai ehkä vain pieni ripaus glitteriä tai hohdetta. Luovuus lisää luovuutta, ja se pieni uusi kokeilu voi tehdä paljon. Samalla se on myös todella hauskaa. 

Nimi: Margareta Grääs  
Ikä: 31 
Asuinpaikka: Kalmar  
Työnkuva: Toimii sisällöntuottajana keskittyen meikkeihin  
Nykyiset projektit: LH Cosmeticsin kanssa luotu meikkikokoelma

Nimi: Linda Hallberg
Ikä: 37  
Asuinpaikka: Järfälla
Työnkuva: LH Cosmeticsin perustaja ja meikkitaiteilija
Nykyiset projektit: Kehittää jatkuvasti uusia tuotejulkaisuja, tällä hetkellä Margareta Grääsin kanssa yhteistyössä luotu meikkikokoelma

Tutustu kokoelmaan

Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024