Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti

Silkmud Green Tea Clay Anti-Aging Liftaway Mud Face Sheet Mask

Silkmud Green Tea Clay Anti-Aging Liftaway Mud Face Sheet Mask

Starskin

Anna STARSKIN® Silkmud™ Green Tea Clay Anti-Aging Liftaway Mud -naamion kirkastaa, silottaa ja liftata ihoasi – ilman sotkua.
10,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Silkmud Green Tea Clay Anti-Aging Liftaway Mud Face Sheet Mask
p89336964
v89336965
Starskin
EUR
10.5

Tuotearvostelut

Irene | 24.02.2018
Liftawayn tämä totisesti tekee! Kasvojen iho kohottuu näkyvästi vallankin silmien alueelta. Ainut puute on se, että naamio ei ulotu leuan alle, minne myös kohottavan vaikutuksen soisi kohdistuvan vielä tehokkaammin. Iho näyttää myös kirkkaammalta. Selvin vaikutus kuitenkin on nimenomaan kohotus.

Lisätietoja

Anna STARSKIN® Silkmud™ Green Tea Clay Anti-Aging Liftaway Mud -naamion kirkastaa, silottaa ja liftata ihoasi – ilman sotkua. Vallankumouksellisessa naamiossa yhdistyy kekseliäästi saven syväpuhdistava vaikutus ja arkkinaamion helppokäyttöisyys. Ultraohuesta harsosta valmistettu naamio sisältää kaoliinia ja luonnollista pehmentävää silkkiperhosen kotelouutetta. Ne poistavat epäpuhtauksia ja puhdistavat huokosia ihoa kuivattamatta. Anti-age-vaikutteinen vihreän teen uute pitää ihon notkeana, tremella-sieni kosteuttaa ja täyteläistää ihoa. Tiiviisti kasvoja myötäilevä Silkmud™-arkkinaamio luo kuivuessaan luonnollisen liftaavan vaikutuksen. Anna vaikuttaa vain 20 minuuttia, irrota iholta, huuhtele kasvot ja säteile! Iho näyttää kirkkaammalta, täyteläisemmältä ja nuorekkaammalta. Huokoset ovat supistuneet ja iho on kauniin mattapintainen. Get ready for your close-up!
1: Puhdista kasvot ja taputtele ne kuiviksi. Tuote on levitettävä kuivalle iholle.
Ota naamio pakkauksesta ja taita molemmat palat auki.
Irrota yläosasta alkaen ensin läpinäkyvä kalvo.
2: Aseta ylempi kappale kasvoille. Huomioi silmien paikat. Irrota sitten valkoinen kalvo.
Tasoita naamio tai venytä sitä varoen varmistaaksesi, että se asettuu iholle täydellisesti. Toista sama alemman kappaleen kanssa. Aseta se hieman limittäin ylemmän kappaleen kanssa.
3: Jätä paikalleen 20 minuutiksi tai kunnes tunnet naamion kiristävän ja kohottavan ja naamio on kuiva. Kuivumisaika vaihtelee ihotyypistä ja ilmastosta riippuen.
4: Kuori naamiolevy varoen iholta, leukalinjasta alkaen. Poista mahdolliset jauhemaiset jäämät huuhtelemalla lämpimällä vedellä.
5: Tunne ero, kun nostat naamion pois iholta. Iho on puhdistettu syvältä, huokoset on hiottu ja ne näyttävät pienemmiltä.Toivota hohtava ja posliininsileä ihosi tervetulleeksi!
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Kuiva
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331