Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Artist FX Auto-Patting Makeup Applicator

Artist FX Auto-Patting Makeup Applicator

Starskin

STARSKIN® Artist FX™ Auto-Patting Makeup Applicator on saanut inspiraationsa meikkitaiteilijoiden käyttämistä taputtelutekniikoista.
110 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Artist FX Auto-Patting Makeup Applicator
p89336931
v89336932
Starskin
EUR
110

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

STARSKIN® Artist FX™ Auto-Patting Makeup Applicator on saanut inspiraationsa meikkitaiteilijoiden käyttämistä taputtelutekniikoista. Laitteen avulla virheettömän, photoshopatun näköisen ihon luominen on helpompaa kuin koskaan. Kabuki-siveltimen mallinen, innovatiivinen laite sykkii 4800 kertaa minuutissa, minkä ansiosta meikkivoide, puuteri ja ihovoiteet levittyvät tasaisesti kasvoille alle 30 sekunnissa. Kevyellä ja helppokäyttöisellä laitteella meikki- ja hoitotuotteet levittyvät iholle tehokkaasti ja hygieenisesti. Innovatiivinen, uuden sukupolven Auto-Patting Makeup Applicator sopii niin lempimeikkivoiteesi kuin hoitotuotteiden levitykseen. Virheettömän, photoshopatun näköisen ihon luominen on nyt helpompaa kuin koskaan.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331