Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Ashley Graham: ”Näin vahvistin itsetuntoani”

Huippumalli ja kehoaktivisti Ashley Graham on vaihtanut solariumin ja auringonoton itseruskettaviin tuotteisiin. Tässä jutussa Ashley kertoo syyn muutokseen ja paljastaa parhaat vinkkinsä fuskurusketukseen sekä vahvaan itsetuntoon!

Hei Ashley! Olet nykyään St Tropez -lähettiläs. Miksi sai sinut ryhtymään yhteistyöhön sarjan kanssa?
– Haluan pitää hyvää huolta ihostani ja siksi olen jo pitkään välttänyt ylenpalttista auringossa oloa. Halusin ryhtyä yhteistyöhön St Tropez’n kanssa, koska sarjan tuotteilla voin pitää ihoni kauniin ruskettuneena ympäri vuoden ilman että joudun viettämään tuntitolkulla aikaa auringossa. Itseruskettavat ovat turvallinen ja nopea keino luoda päivettynyt look.

Milloin aloit käyttää itseruskettavia tuotteita?
– Kun tajusin, miten vahingollinen vaikutus auringolla ihoon on. Kouluikäisenä minulla oli tapana käydä solariumissa lähes päivittäin, joskus jopa kahdesti päivässä! Muutaman vuoden jälkee huomasin haitat: kuivan ja ohentuneen ihon sekä pigmenttiläiskät. Ensi kosketukseni itseruskettaviin tapahtui, kun työskentelin mallina. Kun huomasin, miten helppoa, nopeaa ja turvallista niiden käyttö on, solariumit saivat jäädä.

Mikä on suosikkisi itseruskettavien tuotteiden joukosta?
– Koska aikaa on aina niukalti, ehdoton suosikkini on helppokäyttöinen Self Tan Express Mousse, joka ruskettaa tosi nopeasti. Toinen suosikki on Purity Bronzing Water, jota käytän lähes päivittäin hehkun freesaamiseen. Se on todellinen suihkepulloon pakattu glow!

Kerro paras vinkkisi siistin fuskurusketuksen luomiseksi!
– Käytä aina levityskinnasta! Näin vältyt tahroilta käsissäsi.

Milloin tunnet olevasi kauneimmillasi?
– Tunsin itseni kauniiksi raskausaikana. Toki aluksi oli hieman vaikeaa hyväksyä vartalossa tapahtuvat muutokset. Mutta tilanne muuttui, kun ymmärsin, millainen voimavara naiseus on ja miten hienoa lapsen saaminen ja perheen perustaminen ovat.

Oletko aina ollut yhtä itsevarma kuin nyt?
– Olen ollut epävarma itseni suhteen monet kerrat elämäni aikana ja jopa vihannut peilikuvaani. Mutta onneksi perheeni on aina ollut tukenani ja opettanut, miten tärkeää itsensä hyväksyminen on. Kun minulla on ollut vaikeuksia itsetuntoni kanssa, äitini on muistuttanut, miten arvokas asia terve ja vahva keho on.

Mikä on paras vinkkisi itsetunnon vahvistamiseksi?
– Kannusta ja kehu itseäsi. Sanon itselleni joka päivä kuuluvalla äänellä: ”Olet vahva, olet upea, olet kaunis”. Otin tämän mantran käyttöön aikana, jolloin en edes kyennyt katsomaan peiliin ja sanomaan, että rakastan itseäni. Itsetuntoa kannattaa vahvistaa! Kun ajattelet ja puhut itsestäsi myönteisesti, se vaikuttaa minäkuvaan myönteisesti. Ajan myötä tulet itsevarmemmaksi ja tiedostat oman arvosi.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331