Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Opas: näin onnistut itseruskettavilla

Nyt on itseruskettavien aika! KICKSin ohjeiden avulla loihdit ihollesi nopeasti ja kätevästi kesän upeimman päivetyksen – ilman katastrofeja.

2. Valitse oikea tuote

Näytä lisää

Mikäli olet ensikertalainen itseruskettavien kanssa, valitse helppokäyttöinen suihke. Se ”yltää” kaikkialle. Tai kokeile asteittain ruskettavaa tuotetta, jolloin voit itse säädellä päivetyksen intensiteettiä. Vaahto kuivuu nopeimmin ja sopii eritoten miehille, sillä se antaa tasaisen tuloksen ihon karvoituksesta riippumatta. Voiteet ja öljyt ovat omiaan kuivalle iholle. Ne myös antavat iholle ekstrahehkua.

3. Vinkit itseruskettavan levitykseen

Näytä lisää

Itseruskettavien tuotteiden levitykseen tarkoitetut välineet, kuten kintaat ja harjat, auttavat sinua saamaan mahdollisimman tasaisen lopputuloksen ilman kiusallisia laikkuja ja raitoja. Polvien, jalkaterien ja kyynärpäiden väristä tulee helposti muuta ihoa tummempi. Ongelmalta vältyt, kun levität näille kuivemmille ihoalueille vartalovoidetta ennen itseruskettavan käyttöä. Kynsien ja kynsinauhojen värjäytymisen estät suojaamalla ne huulirasvalla.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331