Löydä oma astropalettisi - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Morphe -20%! Voimassa 26.3 saakka, ainoastaan verkkokaupassa. 

Löydä oma astropalettisi

Löydä oma astropalettisi

Anna horoskooppimerkkisi johdattaa sinut sen luomiväripaletin luo, joka parhaiten korostaa persoonallisuuttasi!
Jaa

Kauris

Lujatahtoinen ja luotettava kauris ei sorru kikkailuun, vaan suosii ajatonta silmämeikkiä. Vakaalle ja tavoitteelliselle tähtimerkille sopii lämpimän maanläheisistä sävyistä koottu Soft Glam Eyeshadow Palette.

Vesimies

Spectral-paletin sävyt ovat pirteitä ja leikkisiä, aivan kuten vesimieskin. Tämä luova ja seurallinen tähtimerkki saa lisäpuhtia kirkkaista väreistä, kimalteesta ja metallinhohteesta; silmät saavat todellakin näkyä.

Kalat

Romanttista kalaa viehättävät pehmeät ja hohtoisat värit täydennettynä ripauksella mystisyyttä tuovaa yllätyksellisyyttä. Merellisistä sävyistä koottu Mania Eyeshadow Quad Silver Mania -paletti saa tämän intuitiivisen tähtimerkin tuntemaan olonsa kotoisaksi.

Oinas

 Sweetest Tea Artistry Palette on kuin luotu rohkealle oinaalle, joka suosii huomiota herättäviä värejä ja väriyhdistelmiä. Näillä runsaspigmenttisillä väreillä tulisieluinen tähtimerkki loihtii taatusti erottuvan silmämeikin.

Härkä

Modern Renaissance Eyeshadow -paletin täyteläiset ja romanttiset värit ovat enemmän kuin omiaan vakaalle härälle. Sydämellistä mutta samalla lujatahtoista tähtimerkkiä pukee silmämeikki, joka on yhtä aikaa sävykäs ja klassisen selkeä.

Kaksoset

Impulsiivista kaksosta puhuttelee värikäs silmämeikki, joka kuvastaa tähtimerkin leikkisää energisyyttä. Tyyliään ahkerasti vaihtavalle, seuralliselle ja keimailevalle kaksoselle sopii Jaclyn Hill Palette Volume II -paletti, jolla luonnistuu look kuin look.

Rapu

Pehmeät häivytykset ja viileät vivahteet imartelevat tunteikasta, intuitiivista ja salamyhkäistä rapua. Myös romanttiset värit, kuten liilan sävyistä koottu Mineralist Eyeshadow Palette Heathered, sopivat tälle huomaavaiselle tähtimerkille.

Leijona

Peloton ja ulospäin suuntautuva leijona rakastaa katseiden kohteena olemista. Trendikkäimmät sävyt, kimallus ja kiilto, joita löytyy Art Library It’s Designer -paletista, korostavat elegantin ja itsevarman leijonan persoonallisuutta.

Neitsyt

Maanläheinen neitsyt arvostaa selkeyttä ja suosii konstailemattomia, sävyiltään luonnollisia luomivärejä. Siksi tätä varmaa ja luotettavaa tähtimerkkiä viehättää klassikkoväreistä koottu Hypnôse Drama EyeShadow Palette 17 Golden Kaki.

Vaaka

Seurallinen ja epäitsekäs vaaka rakastaa harmoniaa ja viihtyy parhaiten tasapainoisten vivahteiden parissa. Eläinradan diplomaatin maanläheinen mutta silti sävykäs silmämeikki syntyy Infinity Palette -luomiväreillä.

Skorpioni

Intohimoinen skorpioni lumoaa lähipiirinsä tummalla ja intensiivisellä silmämeikillään. Anastasia Beverly Hillsin Norvina-paletin syvät ja hohtoisat sävyt voimistavat tähtimerkin vetovoimaista energiaa ja saavat tämän tuntemaan itsensä vastustamattomaksi.

Jousimies

Eläinradan ikuinen optimisti kaipaa alati uutta seikkailua ja suosii sävykästä silmämeikkiä. Ash K. Holm Eye Shadow Palette -paletin kimaltavat ja piristävät värit kuvastavat jousimiehestä huokuvaa innostusta.

Jaa
Åsa Östergren, Kauneustoimittaja

Åsa on yksi KICKSin kauneusasiantuntijoista ja KICKS Magazinen päätoimittaja. Hänellä on monen vuoden kokemus kauneustoimittajana eri aikakauslehdistä, ja hän on työskennellyt ammattimaisena meikkitaiteilijana ja hiusstylistinä valokuvauksen parissa jo yli 15 vuoden ajan. Laajan kauneus- ja meikkausalan osaamisensa lisäksi Åsalla on myös vankka tietämys ihonhoitorutiineista, ja hän myös seuraa alan parhaita tuotteita.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti