Perusteellinen opas: näin muotoilet kiharat hiukset! - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Morphe -20%! Voimassa 26.3 saakka, ainoastaan verkkokaupassa. 

Haluatko kauniit kiharat ilman pörröisyyttä? Tässä ovat parhaat tuotteet ja muotoiluvinkit kiharoille hiuksille!

Kaikki me, joilla on luonnostaan kiharat hiukset, tiedämme, että kiharoiden pitäminen kurissa ilman pörröisyyttä ja takkuja on helpommin sanottu kuin tehty. Mutta! Oikeilla muotoilutuotteilla (ja näppärillä nikseillä) on helppo saada pehmeät ja huolitellut kiharat. Anna KICKSin neuvoa, miten saat todella kauniit kiharat.
Jaa

Mitkä hoitotuotteet sopivat parhaiten kiharoille hiuksille?

Tyylikäs ja kestävä muotoilu alkaa aina hyvistä hiustenhoitotuotteista. Varmista siksi, että peset ja kosteutat hiuksesi tuotteilla, jotka on kehitetty erityisesti kiharalle hiustyypille. Ne auttavat antamaan hiuksille tarvittavaa kosteutta ja hoitoa. Kiharat hiukset ovat yleensä kuivemmat ja hauraammat kuin muut hiustyypit, joten on tärkeää, että hiustenhoitotuotteesi ovat erittäin ravitsevia ja kosteuttavia. Lisäksi on tärkeää, että käytät säännöllisesti syvävaikutteista hiusnaamiota, jolla on hyvä vaikutus kiharoille hiuksille.

Mitkä muotoilutuotteet sopivat parhaiten kiharoille hiuksille?

Hyvien muotoilutuotteiden avulla saat aikaan ihmeitä kiharoillesi. Sen lisäksi, että muotoilutuotteet sitovat kiharoita yhteen ja antavat niille kauniin kiillon, ne voivat myös estää pörröisyyttä ja varmistaa, että kampauksesi pysyy hyvänä myös kostealla säällä.
Muotoilutuotteiden hyllyllä on paljon kiharoille hiuksille sopivia tuotteita, kuten kiharoita korostavia voiteita, pehmentäviä hiuksiin jätettäviä seerumeja ja kosteuttavia seerumeja. Kihariin hiuksiin voi myös käyttää silottavia muotoilutuotteita, koska ne auttavat taltuttamaan (valitettavan) usein vaivana olevan pörröisyyden. Sekoita rohkeasti erilaisia muotoilutuotteita omien tarpeidesi mukaan. Esimerkiksi kiharoja yhteen sitova vaahto sopii hyvin käytettäväksi silottavan seerumin kanssa, kun taas kosteuttava öljy sopii hyvin yhteen kiharoita korostavan geelin kanssa. Kokeile rohkeasti! Jos haluat panostaa varmaan tuotteeseen, pehmentävä ja silottava hiusöljy on hyvä valinta, samoin kuin kiharoita korostava tuote, joka antaa kiharoille jämäkkyyttä tekemättä niitä kuitenkaan kuivan ja jäykän oloisiksi. Myös suihkehoitoaine ja hiuksiin jätettävä suihke ovat kiharoiden hiusten parhaita ystäviä, koska ne kosteuttavat nopeasti hiuksia latistamatta.

Miten kiharat hiukset muotoillaan?

Koska kiharat hiukset ovat yleensä muita hiustyyppejä kuivemmat ja herkemmät, lämpösuojatuote on erittäin hyvä ostos. Kihariin hiuksiin tulee huomattavasti vähemmän pörröisyyttä ja enemmän yhteen sidottuja kiharoita, jos föönaat ne kuiviksi niin kutsutun diffuusorin avulla. Puristele ja muotoile kiharoita sormillasi samalla kun föönaat. Diffuusori yhdistää kiharoita ja voi myös tuuheuttaa ja hieman kohottaa raskailta tuntuvia kiharoita. Käytä hiusharjaa säästeliäästi, koska se voi hajottaa kiharoiden luonnollisen ulkonäön ja muodon ja aiheuttaa siten pörröisyyttä. Paras vaihtoehto on kammata märät, juuri pestyt hiukset leveäpiikkisellä kammalla. Kampa vaikuttaa hiusharjaa vähemmän kiharoiden luonnolliseen muotoon, ja sillä saa selvitettyä hellävaraisemmin mahdolliset takut. Kun olet kammannut takut pois kosteista hiuksista, jätä harjat ja kammat rauhaan ja muotoile kiharat sen sijaan sormillasi ennen kuin annat hiusten kuivua itsestään tai kuivaat ne diffuusorilla.

Nuku hyvin ja säilytä kiharasi "ananaksella"

Oletko kuullut ananas-menetelmästä? Se on loistava niksi kiharoille hiuksille, koska se auttaa hiuksia säilyttämään muotonsa yöllä ja antaa lisäksi uuden (ja tervetulleen) tuuheusboostauksen aamuksi. Ananas-menetelmässä kaikki hiukset kerätään pään päälle suureksi ja löysäksi nutturaksi, joka kiinnitetään pehmeällä donitsilla, mieluiten juuri ennen nukkumaanmenoa. Ananasta muistuttava kampaus suojaa kiharoiden muotoa ja ehkäisee pörröisyyttä. Kun heräät aamulla, avaa ananas ja nauti hyvin säilyneistä kiharoista ja hiustesi lisääntyneestä ilmavuudesta. Jos haluat parannella kiharoita, käytä apuna kiharrinta. Muista levittää ensin lämpösuojatuote!

Kiharat hiukset ja otsatukka? Tee näin!

Oletko sinäkin kuullut, että otsatukka ei sovi kiharoille hiuksille? Se on myytti, josta on valitettavan vaikea päästä eroon. Totta kai kiharoissa hiuksissa voi olla otsatukka ja se voi näyttää todella hyvältä! Lyhyt, pitkä vai sivulle pyyhkäisty otsatukka? Valitse itse, vain mielikuvituksesi asettaa rajat. Aivan kuten muut hiuksesi, myös otsatukkasi voi hyvin ja näyttää erityisen hyvältä, kun siihen käytetään hoitavia tuotteita ja kesyttäviä muotoilutuotteita. Onko sinulla kiharat hiukset ja aiot leikata otsatukan ensimmäistä kertaa? Kannattaa kääntyä kampaajan puoleen, koska otsatukan leikkaaminen kiharoihin hiuksiin voi olla hankalaa. Haluatko mieluummin leikata itse? Jos aiot leikata otsatukan hiusten ollessa kosteat, muista, että kiharat hiuksesi ovat huomattavasti pidemmät märkinä. Ole varovainen saksien kanssa ja leikkaa mieluummin liian vähän kuin liikaa. Jos aiot leikata otsatukan kuiviin hiuksiin, muotoile hiukset ensin normaaliin tapaasi ennen saksiin tarttumista. Jos muotoilet hiukset väliaikaisesti eri tavalla ja leikkaat sitten otsatukan, on vaarana, että petyt, kun palaat normaaliin muotoilutapaasi.

Jaa

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331