Kasvojen puhdistaminen 5 helpolla vaiheella: toimi näin - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Morphe -20%! Voimassa 26.3 saakka, ainoastaan verkkokaupassa. 

Kasvojen puhdistaminen 5 helpolla vaiheella: toimi näin

Kasvojen puhdistaminen 5 helpolla vaiheella: toimi näin

Pirteä ja hyvinvoiva iho alkaa tehokkaalla puhdistusrutiinilla – hyvin puhdistettu iho pystyy helpommin hyödyntämään muita ihonhoitorutiinin tuotteita, kuten voiteita, seerumia ja kasvovettä. Tässä on viisi helppoa vaihetta kasvojen syväpuhdistukseen!
Jaa

Vaikka kasvojen puhdistaminen onkin yksi ihonhoitorutiinin tärkeimmistä vaiheista, siihen ei yleensä uhrata yhtä paljon energiaa kuin seerumin taputteluun ja voiteen levittämiseen. Hyvä puhdistusrutiini on kuitenkin sileän ja hyvinvoivan ihon perusta. Jos et puhdista ihoa meikkijäämistä, öljystä ja liasta, ihohuokoset tukkeutuvat, mikä voi aiheuttaa finnejä. Kun kuolleet ihosolut kertyvät ihon pinnalle, iho ei myöskään hehku yhtä kauniisti. Hyvin puhdistettu iho tehostaa myös muiden ihonhoitotuotteiden vaikutusta, sillä se pystyy hyödyntämään helpommin eri tuotteiden, kuten kasvoveden, seerumin ja voiteen hoitavia ainesosia.

Kuinka kasvot puhdistetaan?

Oletko sinäkin yksi heistä, jotka jättävät meikit pesemättä juhlaillan jälkeen? Tai joka pesee kasvot saippualla yöpyessään parhaan kaverin luona? Yksi kerta ei tee vahinkoa, mutta ihosi hyvinvoinnin kannalta on tärkeää puhdistaa kasvot ihotyypillesi sopivilla tuotteilla joka päivä – aamuin illoin. Jos käytät aurinkosuojaa sisältäviä meikki- ja ihonhoitotuotteita, on erittäin tärkeää puhdistaa iho oikein, jotta ihohuokoset eivät pääse tukkeutumaan. Seuraavassa kerromme, kuinka hallitset ihonhoitorutiinin tärkeimmät vaiheet ja miten syväpuhdistat ihon oikein.

Vaihe 1 – Misellivesi

Koska misellivesi kapseloi epäpuhtaat hiukkaset ja meikkijäämät, se on helppo ja nopea tapa poistaa lika hankaamatta tai huuhtelematta. Aloita puhdistusrutiini kostuttamalla vanulappu misellivedellä ja pyyhi kasvot kevyin vedoin. Näin iho on valmis seuraavaan vaiheeseen – nimittäin kaksoispuhdistukseen.

Vaihe 2 – Kaksoispuhdistus

Kaksoispuhdistus tuli mukaan monien ihonhoitorutiiniin, kun K-beauty (korean beauty) valloitti maailman. Tosiasia on, että kaksoispuhdistuksella on monia etuja. Ihosta tulee sileämpi ja lisäksi syväpuhdistettu. Mutta miten se tapahtuu? Kaksoispuhdistus on nimensä veroinen: kaksivaiheinen puhdistusprosessi, jossa käytetään kahta eri tuotetta. Puhdista kasvot ensin öljypohjaisella tuotteella, joka poistaa aurinkosuojan ja meikin jäämät. Seuraavassa vaiheessa kasvoille levitetään vesipohjaista puhdistustuotetta, joka poistaa hikeä ja likaa.

Vaihe 3 – Älä unohda niskaa

Niska on kasvojen jatke, joka on puhdistettava samalla tavalla kuin kasvot, jotta meikin jäämät ja lika saadaan pois. Voit käyttää samaa tekniikkaa ja tuotteita, joita käytät kasvoillesi.

Vaihe 4 – Hiero 60 sekunnin ajan

Hieronta tekee hyvää sekä mielelle että iholle. Se on myös täydellinen tapa puhdistaa iho. Hiero pyörivin liikkein vähintään 60 sekunnin ajan, jotta meikkijäämät ja lika irtoavat. Tehokkaan puhdistuksen lisäksi hieronta stimuloi verenkiertoa ja imukudosjärjestelmää, mikä antaa ihollesi kaunista hehkua.

Vaihe 5 – Pyyhi kostealla pyyhkeellä

Puhdistusprosessin viimeinen vaihe ennen ihonhoitorutiinin seuraavan vaiheen alkua on kuivata kasvot puhtaalla ja kostealla pyyhkeellä. On tärkeää, ettei pyyhettä vedetä kasvoilla vaan vesipisarat kuivataan kasvoilta kevyesti painamalla tai taputtelemalla. Kostea pyyhe estää ihoa kuivumasta rutikuivaksi, mistä on hyötyä ihonhoitorutiinin muiden tuotteiden käytössä.

Bonus: Haluatko maksimoida puhdistusrutiinisi tehon ja tehdä siitä hieman teknisempää? Mekaaninen puhdistusharja poistaa tehokkaasti meikin jäämät ja antaa ihollesi kaunista hehkua. KICKSiltä löydät laajan valikoiman puhdistusharjoja kaikille ihotyypeille suosituilta tuotemerkeiltä, kuten FOREO.

Jaa

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331