KICKS vinkkaa: näin saat tyylikkään parran! - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Juuri nyt saat −25% meikki- ja ihonhoitosuosikeista. Katso tarjoukset täältä!

KICKS vinkkaa: näin saat tyylikkään parran!

KICKS vinkkaa: näin saat tyylikkään parran!

Tyylikkään parran kasvattamisen ja sen pitämisen siistinä ei tarvitse olla vaikeaa tai monimutkaista. Oikean hoidon, hyvien muotoilutuotteiden ja näppärien vinkkien avulla unelma tyylikkäästä parrasta on käden ulottuvilla. KICKS näyttää miten!
Jaa

Haluatko hyvän parran? Pese ja hoida sitä oikeilla tuotteilla

Pelkkä parran peseminen ensimmäisellä käteen sattuvalla saippualla tai sampoolla ei todennäköisesti ole nopein tapa saada tyylikästä ja hyvinvoivaa partaa. Päinvastoin, on parempi panostaa hyviin parranhoitotuotteisiin, koska ne on kehitetty nimenomaan parran kasvuun ja sisältävät paljon hyvää tekeviä ainesosia. Tiesitkö, että partasi tarvitsee enemmän hoitavia ja kosteuttavia ainesosia kuin hiukset päässäsi? Pese partasi säännöllisesti sekä syvävaikutteisella kasvojen kuorinta-aineella että erityisellä partasampoolla, joka puhdistaa hellävaraisesti ärsytystä aiheuttamatta (ja tuoksuu sitä paitsi hyvälle). Koska partakarvat ovat yleensä hieman karkeita ja kovia, voi olla hyvä idea lisätä parranhoitorutiiniin partavoide. Myös partaöljy on hyvä ostos, koska se sekä pehmentää että kosteuttaa partaa ja antaa sille miellyttävän tuoksun. Voit käyttää partaöljyä myös hiusten muotoiluun, kuten vahaakin, koska niillä molemmilla saa hienoa kiiltoa ja tyylikkään huolitellun ilmeen. Partaseerumi hoitaa ja suojaa, antaa luonnollista kiiltoa ja tuoksuu hyvälle. Myös partakampa on hyvä sijoitus varsinkin, jos sinulla on hieman pidempi parta.

Haluatko runsaamman parran? Pieni fuskaus on sallittua

Valitettavasti joidenkin on vaikeampi kasvattaa paksu ja hyvinvoiva parta kuin toisten. Parran kasvuun vaikuttavat enimmäkseen geenit, mutta stressaavalla elämäntavalla, huonolla ruokavaliolla ja liian vähäisellä unella voi olla haitallinen vaikutus. Kun odotat parran kasvamista, varmista, että hoidat jo olemassa olevaa partaa partatuotteilla, jotka sisältävät mietoja ja kosteuttavia ainesosia. Jos sinulla on harva parta, yritä olla kärsivällinen ja anna parran kasvaa vapaasti, koska on mahdollista, että partakarvat lopulta peittävät harvemmat alueet. Voit myös hankkia niin kutsutun beard fillerin, joka tekee parrastasi väliaikaisesti runsaamman ja huolitellumman. Beard fillereitä on saatavana eri koostumuksina, kuten puristettuina puutereina, runsaspigmenttisinä pomadeina tai ripsivärimäisinä tuotteina. Siinä vain muutama esimerkki!

Haluatko tyylikkään parran? Trimmaa se oikein

Säännöllinen trimmaus edistää parran hyvinvointia ja pitää sen siistin näköisenä. Hyvä vinkki on trimmata parta aina kuivana. Jos trimmaat parran märkänä, lopputuloksen hahmottaminen voi olla vaikeaa, koska karvat ovat märkinä täysin eri muodossa kuin kuivina. Ne voivat oikeasti tuntua lyhyemmiltä tai pidemmiltä kuin mitä ne ovat kuivina. Lisäksi kuiva parta on helpompi trimmata ja siihen saa helpommin suorat linjat ja reunat. Muista harjata parta ensin ennen kuin otat trimmerin esiin, koska lyhyet karvat saattavat muuten jäädä piiloon. Lisäksi trimmauksesta tulee tasaisempi, kun olet ensin selvittänyt mahdolliset takut parrasta.

Haluatko hyvännäköisen parran? Aja parta oikein

Hyvännäköinen ja hyvinvoiva parta perustuu säännölliseen ajamiseen, leikkaamiseen ja trimmaamiseen. Tässä on viisi vinkkiä, jotka tekevät ihmeitä parranajollesi.

1. Valmistele iho

Parranajo kannattaa aloittaa käymällä ensin kuumassa suihkussa. Lämmin vesi pehmentää ihon ulointa kerrosta ja auttaa ajamaan parran ilman ärsytystä. Lisäksi suihku puhdistaa ja pehmentää ihon ja parran, mikä vaikuttaa parranajon onnistumiseen.

2. Valitse partahöylä huolellisesti

Partahöylissä on oikeasti eroja. Jos haluat minimoida riskin, että iho ärtyy ja saat huonon parranajokokemuksen, kannattaa hankkia partahöylä, jossa on useita teriä. Mitä enemmän teriä partahöylässä on, sitä tehokkaampi se on parranajossa, koska silloin on helpompi poistaa kaikki karvat yhdellä vedolla. Parranajossa tulisi aina suosia yhtä vetoa ihoaluetta kohti, koska ihon ärtymisriski kasvaa sitä enemmän, mitä useampia vetoja on tehtävä. Puhdista partahöylä usein, mieluiten jokaisen käyttökerran jälkeen, jotta se ei kerää likaa ja bakteereja.

3. Käytä partavaahtoa

Parran ajaminen ilman partavaahtoa voi toki säästää muutaman minuutin aamulla, mutta se myös lisää riskiä, että saat punaisen ja ärtyneen ihon sekä vuotavia pieniä haavaumia. Partavaahdon tehtävänä on luoda pehmeä ja liukas pinta partahöylälle, joten sitä kannattaa levittää reilulla kädellä. Myös partageelien välillä on eroja. Kannattaa valita vaihtoehto, joka sisältää kosteuttavia ainesosia, kuten kookosöljyä, sheavoita tai oliiviöljyä. Muista myös aloe vera, jolla on rauhoittava vaikutus juuri ajellulle iholle. Psst! Jos partageeli on päässyt loppumaan, voit käyttää tilapäisenä apuna hiustenhoitoainetta. Niissä on usein suunnilleen sama koostumus kuin partageelissä, ja ne sisältävät usein myös kosteuttavia ainesosia.

4. Aja parta myötäkarvaan

Partahöylän liikuttaminen iholla edestakaisin kaikkiin suuntiin ja reunoihin on huono idea, koska se vain raapii ihoa ja tekee siitä punaisen ja ärtyneen. Parta kannattaa ajaa myötäkarvaan, niin vähennät ikävien seuraamusten riskiä. Leukaluun kohdalla karvat kasvavat usein suoraan ulos ja alaspäin, joten myös siellä on paras ajaa myötäkarvaan. Kaulalla karvat voivat kuitenkin kasvaa hieman eri suuntiin, joten tunnustele ensin sormillasi ennen kuin alat höylätä. Haluatko ajaa parran hellävaraisesti? Pidä partahöylää varovasti ihoa vasten ja paina juuri tarpeeksi. Ei liian kovaa, ei liian kevyesti. Aja sitten parta pehmeillä ja varmoilla vedoilla, jotka eivät ole liian nopeita. Erottuuko parrasta sieltä täältä eropituisia karvoja? Leikkaa ja siisti parta erityisillä partasaksilla, jotka ovat kapeammat ja terävämmät kuin tavalliset sakset, mikä auttaa leikkaamaan tarkemmin.

5. Rauhoita ja kosteuta parranajon jälkeen

Kun olet ajanut parran partahöylällä, kylmä pyyhe ihoa vasten muutaman minuutin ajan tai miellyttävä aftershave voi estää ihon ärtymisen. Partaöljy tai partaseerumi antaa parrallesi ajon jälkeen pehmeyttä ja kiiltoa. Halutessasi voit myös levittää kasvoille pehmentävää kasvovoidetta, joka sekä kosteuttaa ihoa että estää sen muuttumisen punaiseksi ja ärtyneeksi.

Jaa

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiration/how-to-s/kicks-vinkkaa-nain-saat-tyylikkaan-parran

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024