Kuinka hiusnaamiota käytetään? Me opastamme sinua! - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Morphe -20%! Voimassa 26.3 saakka, ainoastaan verkkokaupassa. 

Kuinka hiusnaamiota käytetään? Me opastamme sinua!

Kuinka hiusnaamiota käytetään? Me opastamme sinua!

Hiusnaamio on hiustenhoitorutiinisi supertähti, joka auttaa tekemään hiuksistasi sileät, hyvinvoivat ja kosteutetut. Mutta miten sitä kannattaa käyttää parhaan tuloksen saavuttamiseksi? KICKS opastaa sinua vaihe vaiheelta!
Jaa

Miksi hiusnaamiota tulisi käyttää?

Hiusnaamio on nopein ja helpoin tapa tehdä kuivista, vaurioituneista tai kiillottomista hiuksista jälleen hyvinvoivat. Jos käytät säännöllisesti lämpötyökaluja hiusten muotoiluun tai hiuksesi ovat kuivat, voit tehostaa hiusten hyvinvointia naamiolla, joka tekee hiuksistasi jälleen sileät ja kiiltävät. Valitse hiusnaamio hiustyyppisi ja hiustesi tarpeiden mukaan.

Kuinka hiusnaamiota käytetään? Me opastamme sinua vaihe vaiheelta

 • Vaihe 1: Pese hiukset shampoolla
 • Vaihe 2: Levitä hiusnaamio
 • Vaihe 3: Anna vaikuttaa
 • Vaihe 4: Kampaa hiukset läpi
 • Vaihe 5: Huuhtele
 • Vaihe 6: Käytä lopuksi hoitoainetta

1. Pese hiukset shampoolla

Aloita pesemällä hiukset puhtaaksi hiuspohjaan ja pituuksiin kertyneestä liasta ja öljystä. Näin hiukset pystyvät hyödyntämään kaikki naamion sisältämät hoitavat aineet.

2. Levitä hiusnaamio

On aika antaa hiuksille tehokosteutusta! Levitä hiusnaamio hiusten pituuksiin – vältä hiuspohjaa, jos hiusnaamio on koostumukseltaan paksu. Tällainen hiusnaamio voi latistaa hiuksia. Levitä naamio niin, että se peittää kaikki hiukset. Samalla voit antaa hiuspohjalle mukavan hieronnan verenkierron stimuloimiseksi.

3. Anna vaikuttaa

Nyt on aika antaa naamion tehdä taikuuksia hiuksissasi. Anna sen vaikuttaa pakkauksessa ilmoitetun ajan. Joidenkin hiusnaamioiden vaikutusaika on 15 minuuttia, kun taas toisten kohdalla riittää 3 minuuttia.

4. Kampaa hiukset läpi

Kampaamalla hiukset harvapiikkisellä kammalla varmistat, että hiusnaamio jakautuu hiuksiisi tasaisesti. Jos kampaa ei ole käytettävissä, voit käyttää sormiasi.

5. Huuhtele

Kun olet antanut hiusnaamion vaikuttaa riittävän kauan, on aika huuhdella tuote pois vedellä. Käytä mieluiten haaleaa vettä hiusten kulumisen minimoimiseksi.

6. Käytä lopuksi hoitoainetta

Hoitoaine tekee hiuksistasi pehmeämmät, ja hoitoaineen käyttö naamion jälkeen voi tehdä hiuksistasi vielä kiiltävämmät.

Kuinka usein hiusnaamiota tulisi käyttää?

Hiusnaamion käyttötiheys riippuu hiustyypistäsi ja hiustesi laadusta. Jos hiuksesi ovat kuivat tai altistat ne säännöllisesti kulumiselle, käytä hiusnaamiota joka viikko. Jos sen sijaan hiuspohjasi on rasvainen, voit käyttää naamiota säännöllisesti latvoissa, mutta harvemmin hiuspohjassa. Jos sinulla on kiharat hiukset, kannattaa käyttää naamiosta vähintään kerran viikossa, jotta kiharat pysyvät kimmoisina ja joustavina.

Voinko nukkua hiusnaamio päässä?

Jos hiusnaamio on tarkoitettu käytettäväksi yön aikana, vastaus on kyllä. Mutta jos hiusnaamion vaikutusaika on lyhyempi kuin tavallisesti vuoteessa vietettävät tunnit, ei ole mitään hyötyä antaa sen vaikuttaa pidempään. Usein hiukset ovat jo ehtineet imeä ravitsevat ainesosat. Jos käytät proteiineja sisältävää hiusnaamiota, voi olla jopa haitallista jättää se hiuksiin liian pitkäksi aikaa. Tärkeintä on, että käytät hiusnaamiota säännöllisesti – vaikka pakkauksessa ilmoitettu vaikutusaika olisi vain muutama minuutti.

Jaa

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331