Kynsisalongin tasoiset geelikynnet kotona - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Morphe -20%! Voimassa 26.3 saakka, ainoastaan verkkokaupassa. 

Näin teet upeat geelikynnet kotona

Salonkitasoiset kynnet voi tehdä myös kotona! Kerromme tässä kaikki vinkit ja tuotteet, joiden avulla voit luoda täydelliset geelikynnet itse.
1
Jaa

Oletko pohtinut geelikynsien tekemistä kotona? Markkinoilla on monia hienoja geelilakkoja, jotka kestävät jopa kaksi viikkoa ja joiden kovettamiseen ei tarvita UV-lamppua. Käy läpi KICKSin lyhyt kotimanikyyrikoulu, jossa kerromme vaihe vaiheelta, miten onnistut geelikynsien tekemisessä kotona.

1. Pohjusta

Varmista ensimmäiseksi, että pohja kynsilakalle on puhdas ja sileä. Kasvojen tapaan myös kädet kaipaavat silloin tällöin kunnon kuorintaa. Käsikuorinta auttaa poistamaan likaa ja kuolleita ihosoluja. Se tekee ihosta heleän ja pehmeän. Hoida tässä vaiheessa myös kynsinauhat kuorivalla tuotteella. Tehtävään kannattaa käyttää erityistä kynsinauhakuorintaa, joka auttaa kynsiä kasvamaan nopeammin ja irrottaa ikävät, kuivat ja rikkinäiset kynsinauhat.

2. Manikyyri

Ennen kynsilakan levittämistä on tärkeää, että kynsi on valmisteltu manikyyriin. Leikkaa ensin kaikki kynnet samanpituisiksi ja viilaa sitten reunat tasaisiksi. Kaikkein hellävaraisin on lasiviila.

3. Kynsiöljy!

Kynsiöljy on hyvä tuote ja tärkeä osa manikyyriä. Se pehmentää kynsinauhoja, jotta ne on helpompi työntää varovasti taakse. Pese kädet öljyn levittämisen jälkeen, ettei kynsiin jää öljyjäämiä, jotka haittaisivat kynsilakan kiinnittymistä.

4. Viilaa!

Tasoita kynnen pinta kiillotusviilalla. Jos jätät tämän vaiheen väliin, kynnen luonnollinen öljy voi läpäistä lakan ja lyhentää geelikynsien kestoa. Pyyhi tämän jälkeen kynnet mieluiten kynnenpuhdistusaineella.

5. Aluslakka!

Nyt on aluslakan aika! Aluslakka on edellytys sille, että geelilakka kestää luvatun ajan. Se suojaa kynsiäsi värillisten lakkojen pigmenteiltä, jotka voivat värjätä luonnollisen kynnen. Muista siis aina aluslakka, jos haluat pitkäkestoisen ja ammattimaisen lopputuloksen!

7. Päällyslakka!

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, levitä kerros päällyslakkaa jokaiselle kynnelle. Hemmottele itseäsi hieman ja viimeistele manikyyri kynsinauhaöljyllä. Näin vältyt kuivilta kynsinauhoilta, jotka näyttävät ikäviltä ja voivat myös sattua.

Vinkki! Levitä kaikki kynsilakkakerrokset aluslakasta päällyslakkaan koko kynnen kärjen pituudelta ja mielellään reunan yli, koska kynsilakka yleensä lohkeilee ensimmäisenä sieltä. Geelilakka kannattaa levittää ohuina kerroksina, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvä.

Bonus: Rasvaa kätesi kosteuttavalla käsivoiteella. Käsilaukussa kannattaa aina pitää mukana pientä käsivoidetuubia. Siten voit rasvata kätesi milloin tahansa päivän aikana. Kauniin pehmeiden käsien salaisuus on säännöllinen kosteutus.

1
Jaa

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331