Uudenvuoden meikki askel askeleelta: juhli punaisessa! - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään
Uudenvuoden meikki askel askeleelta: juhli punaisessa!

Uudenvuoden meikki askel askeleelta: juhli punaisessa!

Punainen on jouluvärien ehdoton ykkönen. Lisää juhlan tuntua saat yhdistämällä sen kultaan. Seuraavien vinkkien avulla voit luoda trendikkään juhlalookin niin jouluun kuin uuteenvuoteenkin.
Jaa

1. Pohjusta

Pohjusta kasvot hehkua tuovalla pohjustusvoiteella ja meikkivoiteella ja peitä väsymyksen merkit peitevoiteella. Luo poskipäille ja nenänvarteen metallinhohtoa korostusvärillä. Viimeistele lämpimän säihkyvällä korallinvärisellä poskipunalla.

Meikkipohja

2. Lisää punaista luomiväriä

Varjosta luomivako punaisella luomivärillä ja häivytä se pehmeällä luomivärisiveltimellä. Levitä samaa luomiväriä alaripsien tyveen pienemmällä siveltimellä. Häivytä reunat huolellisesti.

Punaiset luomivärit

3. Lisää metallinhohtoa

Levitä koko silmäluomelle kullanhohtoista luomiväriä suurella litteällä luomivärisiveltimellä. Lisää väriä painamalla sivellintä niin, että saat mahdollisimman syvän värin ja väriä ei varise poskille.

Metallinhohtoa luomille

4. Tee rajaukset

Levitä yläripsien väliin, aivan ripsien tyveen, mustaa silmienrajauskynää huomaamattomaksi rajaukseksi. Näin saat ripsistä tiheämmän näköiset.

Silmänrajauskynät ja eyelinerit

5. Avaa silmät

Taivuta ripset huolellisesti ripsentaivuttimella ja levitä ripsiin tuuheuttavaa ripsivärin pohjustusainetta. Lisää sen jälkeen kaksi kerrosta ripsiväriä. Aloita alaripsistä, niin ripsiväri ei tahraa.

Ripsivärit

6. Muotoile kulmakarvat

Harjaa kulmakarvat kauniin muotoisiksi ja levitä niihin kulmaväriä tai -kynää. Lisää kiiltoa ja kiinnitä kulman värittömällä kulmakarvageelillä.

Kulmameikki

7. Korosta huulia

Tee huulten ulkoreunaan rajaus punaisella huultenrajauskynällä ja levitä huuliin syvän punaista väriä siveltimellä. Lisäglamouria saat taputtelemalla huulten keskelle kullanhohtoista luomiväriä. 

Huulimeikki

Jaa