Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Caffeine Hit Nailpolish Red Victoria Albert

Caffeine Hit Nailpolish Red Victoria Albert

Nails Inc

NailKale on ensimmäinen ”superfood”-kynsilakkamallisto, jonka kehittämisessä on käytetty kaaliuutetta. Tämä auttaa tekemän kynsistä vahvemmat, ravinteikkaammat ja terveemmät.
19 €
Red Victoria Albert
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

NailKale on ensimmäinen ”superfood”-kynsilakkamallisto, jonka kehittämisessä on käytetty kaaliuutetta. Tämä auttaa tekemän kynsistä vahvemmat, ravinteikkaammat ja terveemmät. • Runsaasti kaaliuutetta • Erittäin kosteuttava • Suojaa kynsiä kulumiselta ja lohkeilulta
NailKale sisältää kaaliuutetta, joka tunnetaan suuresta keratiinin tuotantoa edistävästä A-, C- ja K-vitamiinien pitoisuudesta. Tekee kynsistä vahvemmat, ravinteikkaammat ja terveemmät. Koko NailKale-mallisto sisältää myös Nails Incin patentoidun ”Regenerating Complex” -yhdisteen, jossa on sinkkiä ja kalsiumia. Se edistää keratiinin tuotantoa, mikä tekee kynsistä vahvemmat ja terveemmät.
Koko:14 ml
Sävy:Punainen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331