Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 18.12. ja saat paketit ennen joulua (koskee Postin lähetyksiä). Lue lisää >>

Orglamic Pink Cactus Glass Mask

Orglamic Pink Cactus Glass Mask

Starskin

Tämä uskomaton kangasnaamio on kirkas kuin lasi ja sen koostumus on hyytelömäinen Prickly Pear -uutteen ja johanneksenleipäpuun ansiosta.
10,99 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Orglamic Pink Cactus Glass Mask
p90413139
v90413140
Starskin
EUR
10.99

Tuotearvostelut

Kati | 26.09.2019
Sama kokemus kuin edellisillä.. Naamiota ei saa ulos pakkauksesta niin ettei se hajoa pieniksi palasiksi. Huono.
Siiri | 15.07.2019
Todella surkea. Naamio oli jo palasina kun otin sen pois suojapaperista, ja naamio katkeili samalla kun yritin tarkastella miten päin naamio edes laitetaan kasvoille. Turhauduin ja heitin monissa paloissa olevan naamion pois. Rahat menivät hukkaan.
Imppu | 3.05.2019
Surkein naamio, jota olen käyttänyt ja olen käyttänyt monia kymmeniä eri merkeistä ja materiaaleista. Tämän laittaminen kasvoille oli todella aikaa vievää ja turhauttavaa. Naamio on hyvin ohut hyytelö ja oli palasina jo paketissaan. Se oli hyvin vaikea irroittaa suojapaperista ja joutui laittamaan rikkinäiset palaset jotenkin kasvoille. Kasvoilla ollessaan se kihelmöi alkuun jonkun verran ja kasvoni punoittivat poskista ja otsasta. Naamion poistaminen oli yhtä haastavaa, koska naamio ei ollut enää kostea, se halkeili murusiksi. Ohjeissa sanotaan, että loppu seerumi tulisi taputella iholle ja laittaa päälle kosteusvoide. Seerumi kuitenkin rullaantui pois ja jätti tahmean tunteen. Iho oli kuitenkin hyvin kosteutetun oloinen ja kuulas, jos naamio itsessään ei olisi niin hauras ja ei käyttäjä ystävällinen, ostaisin kyllä uudestaan. Nyt suosittelen ostamaan jotain muuta.

Lisätietoja

Tämä uskomaton kangasnaamio on kirkas kuin lasi ja sen koostumus on hyytelömäinen Prickly Pear -uutteen ja johanneksenleipäpuun ansiosta. Naamio sisältää runsaasti erittäin rauhoittavaa seerumia, joka on valmistettu 99,9-prosenttisen luonnollisista ainesosista. Se kaunistaa, kosteuttaa ja hehkeyttää korealaiseen tapaan vain 10 minuutissa.
1. Puhdista kasvot ja taputtele ne kuiviksi. Ota naamion kaksi osaa varovasti ulos pakkauksesta.
2. Poista suojakerros.
3. Aseta paikoilleen ensin alaosa ja sitten yläosa.
4. Anna vaikuttaa 10–15 minuutin ajan. Poista ja hävitä.
5. Kiinnitä seerumi halutessasi ihoon Pink Cactus Pudding™-tuotteen avulla.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331