Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa Posti-tilausten toimitusaikaan.

The Gold Mask Gift Box

The Gold Mask Gift Box

Starskin

Jos etsit täydellistä ja laadukasta joululahjaa, STARSKIN® VIP The Gold Mask™ -lahjasetti on siihen loistava idea.
27,50 €
(Arvo:45.97)
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
The Gold Mask Gift Box
p94004340
v94004341
Starskin
EUR
27.5

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Jos etsit täydellistä ja laadukasta joululahjaa, STARSKIN® VIP The Gold Mask™ -lahjasetti on siihen loistava idea. Täydelliseen VIP The Gold Mask™ -tuotekokoelmaan kuuluvat ylelliset käsi-, jalka- ja kasvonaamiot sekä STARSKIN®-hiuspanta. Tämä laadukas naamiosetti koko vartalolle on täydellinen ja persoonallinen lahja, joka takaa ainutlaatuiset hoitotulokset.
VIP The Gold Mask™ -kasvonaamio: Ei-vesipohjainen, bioselluloosasta valmistettu ylellinen kangasnaamio kasvoille on yksi STARSKINin® suosituimmista tuotteista. Se elvyttää, uudistaa ja kosteuttaa ihoa tehden siitä silmin nähden kiinteämmän, nuorekkaamman ja heleästi hehkuvan vain 15 minuutissa.
VIP The Gold Mask™ -käsinaamio: Ylellinen käsihoito elvyttää, pehmentää ja ravitsee kaikkein karheimpiakin käsiä ja kynsinauhoja vain 15 minuutissa. Kaksikerroksisen folion lämpövaikutukseen perustuva teknologia saa aikaan saunaefektin, joka tehostaa ainesosien imeytymistä. Tuote soveltuu täydellisesti kauneudenhoitorutiiniksi ennen nukkumaanmenoa.
VIP The Gold Mask™ -jalkanaamio: Ylellinen jalkahoito pehmentää ja ravitsee kaikkein karheimpiakin jalkoja vain 15 minuutissa. Kaksikerroksisen folion lämpövaikutukseen perustuva teknologia saa aikaan saunaefektin ihon omalla lämmöllä, mikä tehostaa ainesosien imeytymistä.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331