Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Artist FX Silicone Puff Refill Pack

Artist FX Silicone Puff Refill Pack

Starskin

Artist FX™ Auto-Patting Makeup Applicator -laitteelle kehitetyn Silicone Puff -applikaattorin avulla virheettömän, photoshopatun näköisen ihon luominen on helpompaa kuin koskaan.
10,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Artist FX Silicone Puff Refill Pack
p89336937
v89336938
Starskin
EUR
10.5

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Artist FX™ Auto-Patting Makeup Applicator -laitteelle kehitetyn Silicone Puff -applikaattorin avulla virheettömän, photoshopatun näköisen ihon luominen on helpompaa kuin koskaan. Pakkauksessa on 2 kappaletta. Ensiluokkaisesta silikonista valmistettu kestävä sieni levittää meikkipuuterin ja nestemäisen poskipunan kauniin kuulaasti ja virheettömän tasaisesti alle 30 sekunnissa. Ergonominen kyyneleen muotoinen sieni on helppokäyttöinen ja ihanteellinen tarkkaan työskentelyyn silmien, huulten ja nenän ympärillä. Hypoallergeenisella ja vesipesun kestävällä Silicone Puff -sienellä levität lempituotteesi iholle tehokkaasti ja hygieenisesti.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331